Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Acest hotel a fost complet renovat pentru a oferi All Inclusive ideal pentru cupluri, familii, oferind camere duble si de familie moderne, precum si apartamente. De asemenea, oaspetii se pot bucura de doua restaurante, un kafenion traditional grecesc, trei baruri diferite, optiuni de antrenament si un centru Spa cu drepturi depline.
Locatie : Acharavi Mare este un hotel de 4 stele care se mandreste cu o locatie linistita pe malul marii la marginea satului Acharavi, la aproximativ 36 km de Corfu aeroport international.
Dotari camera: Toate unitatile de cazare ofera standard urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), Wi-Fi (gratuit), seif electronic (gratuit), LCD Smart TV (cu canale prin satelit si muzica), mini-frigider, minibar (contra cost), cafea si facilitati de ceai, ceainic electric, fier si masa de calcat (la cerere), papuci, dus/WC, uscator de par, articole de toaleta, balcon/terasa, trezire serviciu.
Facilitati hotel : Receptie deschisa 24 de ore, camera de bagaje, schimb valutar, hol, lounge TV,
lift, Wi-Fi in zonele publice (gratuit), mini biblioteca/sala de lectura, minipiata/magazin de suveniruri, 2 piscine in aer liber, sezlonguri si umbrele(gratuit la piscina si plaja), prosoape de piscina/plaja (depozit), terasa la soare,gradina, parcare la fata locului (gratuit), medic de garda (contra cost), prim ajutor.
 
Web site:
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

ACHARAVI MARE HOTEL

Acharavi, Corfu, Grecia

de la 312.5 /pers