Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in partea de sud a insulei Corfu, satul Moraitika se mandreste cu o plaja pitoreasca cu nisip, amestecat cu pietricele. Turistii se pot bucura de ape calme ce ofera un inot in siguranta pentru copii, iar cei aventurosi pot incerca sporturi nautice si alte facilitati de divertisment. Zona Moraitika este un punct de plecare pentru a explora coasta de sud a insulei Corfu: o multime de sate cuibarite intre dealuri, golfuri atractive si sate de pescari la sud-est si plaje care se intind pe multi kilometri spre sud-vest.
Localizare

Yiannis Studios se afla in statiunea Moraitika, in apropierea plajei Moraitika Beach, la 250m de tarmul marii. Aeroportul international Corfu este la 22km distanta.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu TV, baie cu dus, minifrigider, aer conditionat (contra cost, 7 euro/zi), prajitor de paine, ceainic, farfurii, tacamuri, pahare, balcon/terasa cu vedere la gradina.

Facilitati vila

Vila pune la dispozitia turistilor Wi-Fi gratuit iar la 10 metri exista un restaurant Estro pasta si bar.

• 20% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise; • Pentru anulare se aplica penalizare conform conditiilor de inscriere.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Prasino Nisi

Corfu, Grecia

de la 462 /pers

Smartline Nasos

Corfu, Grecia

de la 632 /pers

Corfu Delfinia

Corfu, Grecia

de la 989 /pers