Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE
Insula Zakynthos, la 600m de centrul statiuni Tsilivi, la 8 km de aeroport, la 5 km de portul insulei.Restaurante, magazine, baruri - la 500 m de hotel.

FACILITATI
Hotel mic, recomandat pentru o vacanta relaxanta. Ofera camere spatioase cu chicineta, acces la internet, piscina, animatie. Situat la mica distanta de centrul statiuni Tsilivi, unde se gasesc magazine, restaurante, taverne si baruri.
Facilitatile includ o piscina in aer liber, o piscina pentru copii, o terasa la soare cu sezlonguri, umbrele si un snack bar la piscina. Exista, de asemenea, o zona de joaca pentru copii si un lounge cu TV.Serviciile pentru oaspeti includ receptie, acces la internet, inchirieri auto si parcare.

RESTAURANT
Restaurante foarte aproae de hotel

CAMERE
Un total de 35 camere: Studios ( 30 mp)

Facilitati camere: chicineta (aragaz electric cu doua plite, vesela), doua paturi de o persoana, TV, aer conditionat, frigider, cabina de dus, uscator de par (la cerere, la receptie), seif (contra cost), balcon / terasa. 
Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei - 2 ori pe saptamana.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Caravel Zante

Zakynthos, Grecia

de la 1809 /pers

Petros

Zakynthos, Grecia

de la 379 /pers

Dinos

Zakynthos, Grecia

de la 499 /pers