Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Hotelul Kavos Plaza este situat la capatul satului de coasta Kavos, la doar 300 m de plaja cu nisip si la aproximativ 45 km de aeroportul international din Corfu. Acesta este un mic hotel de familie, care se bucura de un cadru linistit si ofera camere duble si triple, precum si un apartament si o suita luxoasa. Un restaurant, o piscina si un bar langa aceasta sunt, de asemenea, oferite pentru petrecerea timpului liber al oaspetilor.
Localizare: Situat la capatul satului de pe litoralul Kavos si perfect, Kavos Plaza este la o distanta de 5 minute de plaja de nisip lung de 3 km si de centrul orasului.
 
Dotari camere: Facilitatile in toate camerele sunt A/C controlat individual, TV 32 inchi cu satelit, frigider, cutie de valori, usctor de par si WiFi gratuit, baie privata.

Facilitati hotel: Wifi in toate camerele si zonele publice, sala de mic dejun, Restaurant a la carte, pool-bar, parcare gratuita, loc de depozitare al bagajelor, masa de biliard.

Web site: https://www.kavosplaza.com/en/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

OLYMPION VILLAGE (Kavos) (C)

Kavos, Corfu, Grecia

de la 499 /pers

Kavos Panorama

Kavos, Corfu, Grecia

de la 299 /pers

Olive Grove Resort & Annex

Kavos, Corfu, Grecia

de la 409 /pers