Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 3 Nopti? , 23.05.2024 -26.05.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
Camera Dubla
Mic dejun
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
1 038 €
Servicii incluse
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Taxe de aeroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Transport cu avionul
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 3/4/5/7 nopti
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 519 € de la 29.03.2024
  • 1038 € de la 02.05.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : Camera Dubla
Masa : Mic dejun
Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
Detalii
1 038 €
Servicii incluse
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Taxe de aeroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Transport cu avionul
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 3/4/5/7 nopti
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno

Descrierea hotelului



Amplasare

Datorită poziției centrale în Istanbul, hotelul urban constituie punctul ideal de plecare pentru a descoperi împrejurimile și se potrivește perfect pentru pentru familiile cu copii. Direct lângă locul de cazare se află diverse restaurante, de asemenea stații ale mijloacelor locale de transport în comun.

Dotări

Hotelul a fost edificat în anul 1900. Hotelul cu aer condiționat oferă 48 de camere de nefumători și dispune de lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Serviciile disponibile includ o garderobă, o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Pentru o ședere plăcută, clienții pot folosi diversele facilități de relaxare ale unității de cazare, precum și ale grădinii. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, un serviciu de transfer, servicii de traducere, room service contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

Camerele sunt amenajate cu o sufragerie, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire contribuie la o atmosferă agreabilă. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea, un bar și un pub. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune înalte pentru copii. Hotelul oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. La amiază și seara se poate alege între un meniu à la carte sau un meniu fix.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Ramada by Wyndham Istanbul Golden Horn

Istanbul, Turcia

de la 549 /pers

Aprilis Gold Hotel

Istanbul, Turcia

de la 549 /pers

Aprilis Hotel

Istanbul, Turcia

de la 549 /pers