Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 3 Nopti? , 31.10.2024 -03.11.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
Camera Dubla
Mic dejun
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
858 €
Servicii incluse
  • Cazare 3/4/5/7 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
Servicii neincluse
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 429 € de la 16.04.2024
  • 858 € de la 10.10.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : Camera Dubla
Masa : Mic dejun
Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
Detalii
858 €
Servicii incluse
  • Cazare 3/4/5/7 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
Servicii neincluse
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

Descrierea hotelului



Amplasare

Situat pe o stradă principală, hotelul urban este perfect pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri și se află la Istanbul. La aeroportul Istanbul (IST) se poate ajunge în cam 22 de km.

Dotări

Hotelul oferă 62 de camere pe 10 nivele la care se poate ajunge cu 2 lifturi. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Facilitățile unității de cazare cuprind o garderobă, o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare și un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 8 săli de conferință.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Majoritatea spațiilor de cazare au vedere spre mare. În camerele cu mochetă este disponibil un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În camere turiștii vor găsi ziarul cotidian. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.

Sport/divertisment

Hotelul oferă o serie de posibilități de a face sport și de petrecere a timpului liber. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, o sală de fitness și un spa. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în 2 restaurante de nefumători cu aer condiționat și zone separate pentru fumători. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. La micul dejun (continental), prânz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mâncăruri à la carte după propriul gust (pentru prânz și cină).

Carduri de credit

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa și MasterCard.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Ramada by Wyndham Istanbul Golden Horn

Istanbul, Turcia

de la 469 /pers

Aprilis Gold Hotel

Istanbul, Turcia

de la 459 /pers

Aprilis Hotel

Istanbul, Turcia

de la 459 /pers