Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere HOTEL ATHENA:
Un hotel modern cu 122 de camere situat in centrul orasului Rodos, la doar 150 metri de plaja.
Localizare  HOTEL ATHENA:
Hotelul se bucura de o localizare privilegiata, in centrul orasului Rodos, la aproximativ 150 m de plaja, 1,2 km de Marina Mandraki si 16 km de aeroport.
Plaja:
HOTEL ATHENA este localizat la aproximativ 150 m de o plaja mixta (nisip si pietricele). Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost..
Dotari camere:
HOTEL ATHENA dispune de camere cu un design modern, dotate cu balcon/terasa, televizor, aer conditionat centralizat (gratuit in perioada 01.05-30.09), acces internet WiFi gratuit, telefon, frigider, baie cu dus sau cada, uscator de par,
Facilitati HOTEL ATHENA:
Hotelul dispune de un restaurant pentru mic dejun, un bar si o piscina cu sezlonguri si umbrele gratuite, seif cu plata (12 euro/sapt), wi-fi gratuit peste tot. Sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt cu plata. Informatie pentru turistii care opteaza pentru demipensiune - cina va avea meniu fix.
Nota: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie
Clasificare agentie: 3*
Web site: http://athenahotel.gr/

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Agla

Rodos, Grecia

de la 549 /pers

Atlantis City

Rodos, Grecia

de la 579 /pers

GRAND HOTEL

Rodos, Grecia

de la 1019 /pers