Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest hotel se află in Kokkini Hani, cel mai apropiat aeroport este Heraklion (HER).

Dotări

Clienții au la dispoziție 35 de camere intr-o clădire principală cu 2 etaje și 3 clădiri auxiliare. Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Facilitățile hotelului cuprind o cameră de bagaje și un seif. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. In funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea (gratuit). Printre serviciile oferite se numără un serviciu de transfer, room-service și un serviciu de apel de trezire. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.

Locul de cazare

In camere se găsesc o bucătărie și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. De asemenea, sunt disponibile un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Telefonul, un televizor cu ecran plat și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. In plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică in băi.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Locul de cazare oferă pentru activitățile sportive biliard in interior. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină.

Carduri de credit

In unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Arina Beach Resort

Kokkini Chani, Creta-Chania, Grecia

de la 1109 /pers

Knossos Beach Bungalows Suites Resort and Spa

Kokkini Chani, Creta-Chania, Grecia

de la 899 /pers

Mitsis Rinela Beach Resort

Kokkini Hani, Creta-Heraklion, Grecia

de la 1359 /pers