Termeni și condiții de utilizare a website-ului

www.kristakistravel.ro

Condiţii generale pentru utilizarea site-ului

Acest site este operat de SC Kristakis Europe Trans SRL, cu sediul în Săcălășeni, strada Unirii nr. 32, Maramureș, Romania.

SC Kristakis Europe Trans SRL a creat site-ul www.kristakistravel.ro pentru informarea clienţilor, utilizarea acestui site este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos, precum şi de respectarea legilor aplicabile.
Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat Condiţiile Generale,care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu SC Kristakis Europe Trans SRL.

Confidentialitatea datelor

Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.kristakistravel.ro datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de Dvs. pot fi prelucrate si utilizate de SC KRISTAKIS EUROPE TRANS SRL  in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

Drepturi de proprietate intelectuala

 

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.kristakistravel.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea SC KRISTAKIS EUROPE TRANS SRL sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

 

 

Clauze de neraspundere:

Site-ul www.kristakistravel.ro  este un site cu continut informativ.  SC KRISTAKIS EUROPE TRANS SRL nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.

 

SC KRISTAKIS EUROPE TRANS SRL nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentruSC KRISTAKIS EUROPE TRANS SRL .

 

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea SC KRISTAKIS EUROPE TRANS SRL

 

SC KRISTAKIS EUROPE TRANS SRL nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.kristakistravel.ro  sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.
SC KRISTAKIS EUROPE TRANS SRL actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice - denumiti in continuare Furnizori.

SC KRISTAKIS EUROPE TRANS SRL nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.


Modificari in termenii si conditiile de utilizare:
SC KRISTAKIS EUROPE TRANS SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor SC KRISTAKIS EUROPE TRANS SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.


Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www. kristakistravel.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

si informatiile pentru pagina Politica de confidentialitate:

Informatiile dumneavoastra personale detinute de SC KRISTAKIS EUROPE TRANS SRL  in momentul inregistrarii pe site sau cumpararii de servicii turistice sunt protejate in conditiile legii 677/2001.

Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare online utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date  SC KRISTAKIS EUROPE TRANS SRL  si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre SC KRISTAKIS EUROPE TRANS SRL.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la office@kristakistravel.ro,  SC KRISTAKIS EUROPE TRANS SRL se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

SC KRISTAKIS EUROPE TRANS SRL se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.