Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere:Thor  Hotel ocupa o suprafata de 16.000m2 in zona Kynar Mevkii,in jurul Golfului Usulu,care este consider unul dintre cele mai frumoase golfuri din peninsula Bodrum.

Localizare:  pe plaja la 6 km de central orasului Bodrum si 25km de aeroport.Cele mai apropiate orase sunt Torba (2km)  Güvercinlik (10 km)

Dotari camera: Camera superior: decorate elegant cu vedere panoramic la golf sau la piscina amenajata .Dispun de balcon privat,TV, telefon, mini bar.

Junior suite: camerele sunt decorate cu bun gust si au o vedere panoramic asupra golfului. Dispun de balcon privat, Jacuzzi, birou, apartament camera de zi si pat matrimonial,TV, telefon, minibar.

Facilitati hotel:1 restaurant principal cu specific international, 1 restaurant a la carte specific traditional, 2 restaurante cu specific (italienesc si pescaresc), 4 baruri (Lobby Bar/Pool Bar/Beach Bar/Vitamn Bar), discoteca , piscina, Centru SPA,diferite activitati  sportive, golf (terenul de golf se afla la o distant de 15min de hotel ).

Facilitati copii: mini club (4-12),cinematograf,mini disco,diverite activitati.

Plaja: este private dar mica,cu nisip fin si ponton

Web Site: http://www.thorhotels.com

 

Harta