Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiHotelul a fost deschis in 2000, renovat in 2009, preluat de Aska in 2010; este situat in regiunea Manavgat, la 70 km de aeroportul din Antalya, la 2 km de centrul localitatii Kizilagac. Are o suprafata de 40. 000 mp.

Hotelul este format din 5 cladiri a cate 6 etaje fiecare si 4 lifturi. Dispune de un numar de 305 in felul urmator: 227 camere standard, 63 large room (pat matrimonial si supetajat), 4 camere pentru personane cu disabilitati si 11 camere famili.

Camerele standard land view au 23 - 27 mp si sunt formate dintr-un dormitor , o baie cu cada, si balcon Sunt dotate cu minibar (aprovizionat de 2 ori pe sejur cu bauturi racoritoare), TV satelit, telefon cu linie directa, aer conditionat individual, seif (contra cost), uscator de par, mocheta, balcon. Acest tip de camera are o capacitate de 2+1. Sunt camere fara vedere la mare .

Camerele standard sea  view au 23 - 27 mp si sunt formate dintr-un dormitor , o baie cu cada, si balcon Sunt dotate cu minibar (aprovizionat  de 2 ori pe sejur cu bauturi racoritoare), TV satelit, telefon cu linie directa, aer conditionat individual, seif (contra cost), uscator de par, mocheta, balcon. Acest tip de camera are o capacitate de 2+1. Sunt camere cu vedere la mare .

Camerele family with bunk bed  land view au 27 mp si au 1 dormitor si o baie cu cada. Sunt dotate cu minibar ( aprovizionat de 2 ori pe sejur cu bauturi racoritoare), TV satelit, telefon cu linie directa, aer conditionat individual, seif (contra cost), uscator de par, mocheta, balcon. Acest tip de camera are o capacitate de maxim 4 persoane. Sunt camere fara vedere la mare .

Camerele family with bunk bed  sea view au 27 mp si au 1 dormitor si o baie cu cada. Sunt dotate cu minibar (reumplut de 2 ori pe sejur cu bauturi racoritoare), TV satelit, telefon cu linie directa, aer conditionat individual, seif (contra cost), uscator de par, mocheta, balcon. Acest tip de camera are o capacitate de maxim 4 persoane. Sunt camere cu vedere la mare .

All inclusive:

Hotelul are un restaurant principal “Amber” unde se poate servii masa dupa cum urmeaza:

Mic dejun (07:00 - 10:00) - restaurantul principal;
Mic dejun tarziu (10:00 - 11:00) - restaurantul principal;
Pranz (12:30 - 14:00) - restaurantul principal si terasa si gradina
Cina (19:00 - 21:00) - restaurantul principal si terasa si gradina
Cina tarzie (23:30 - 00:30) - restaurantul principal si patisserie

In restaurantul principal se gaseste si un meniu special pentru  cei care sunt la dieta. Bauturile incluse sunt: sucuri de fructe si bauturi calde atat la micul dejun , micl dejun tarziu; bauturi nealcoolice, bauturi calde cat si bauturile alcoolice locale la pranz si cina; sucuri de fructe si apa la cina tarzie
Fara plata: Cocktailuri de intampinare, minibarul din camera este umplut de doua ori pe saptamana  cu bauturi racoritoare.
Baruri:
Lobby Bar deschis 24 /24 in care se pot servi bauturi alcoolice si nealcoolice.
Beach Bar (10:00 - 18:00) - bauturi calde si bauturile locale alcoolice;
Pool Bar (10:00 - 18:30/20:00 - 24:00) - bauturi calde si bauturile locale;
Disco: (23:45 - 02:00);
Patiserie:ceai si bauturi nealcoolice.
Snack barurile:
Snack Bar (12:00 - 16:00);
Gozleme (11:00 - 17:00);
Pattiseria -Ice Cream  (10:00 - 18:00).
Hotelul are 2 restaurante A la Carte (se face rezervare cu o zi inainte) care sunt deschise intre 19:00 -21:00;

·Sultan - specific turcesc - se servesc bauturi nealcoolice si bauturile locale alcoolice;

·Italian - specific italian - se servesc bauturi nealcoolice si bauturile locale alcoolice.

Cu plata: bauturile alcoolice de import, freshurile(cu plata), toate bauturile ce se servesc intre orele 00. 00 - 10. 00

 

Fara plata: pentru copii : buffet special pentru copii, froggy  mini club (04 - 06 ani),  froggy midi club  

(07 - 12 ani ) , froggy teen club (13 - 16 ani), mini disco, mini dusuri, jocuri pentru copii si animatie de zi pentru copii; centru fitness, aerobic, sauna, hamam, baie turceasca, internet  wireless in lobby. 

Cu plata: serviciul de curatatorie, internet cafe, babysitting, telefon, doctor, central SPA, magazinele, seiful din camera, room service 24h, proiector conferinte, shopping , center/photosop, inchirieri masini,photo service. 

Hotelul dispune de o plaja privata cu nisip si pietricele, premiata cu Steagul Albastru, avand o lungime de 200 m. Mai are 2 piscine exterioare , una cu tobogane pentru adulti si cealalta pentru copii, 2 piscine incalzite interioare, una pentru copii si alta pentru adulti. Sezlongurile cu saltelute si prosoapele sunt gratuite. Prosopele se ridica cu ajutorul unui card ce se achizitioneaza de la receptie.

Cu plata: tenis si echipament pe terenurile de nocturna, surf, canoe, ski jet, paraseling, banana, billiard, sporturi de apa, boccia , darts

 Fara plata:  tenis, baschet, volei, sah, dartz si tenis de masa, sala de fitness, amfiteatru, muzica live.,sah.

Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

51 % Oferta Speciala
ADALYA ART SIDE

ADALYA ART SIDE

Side, Antalya, Turcia

de la 130 /pers

24 % Oferta Speciala
ROYAL TAJ MAHAL  HOTEL

ROYAL TAJ MAHAL HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 267 /pers

34 % Oferta Speciala
ROYAL DRAGON HOTEL

ROYAL DRAGON HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 244 /pers

print-footer