Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiVox Maris Grand Resort este construit pe o suprafata de 7 hectare, fiind situat in inima statiunii Costinesti, la numai cativa metri de mare, la 70 km de cel mai apropiat aeroport (Kogalniceanu) si la 250 km de capitala tarii, Bucuresti. Resortul ofera servicii de 4 stele: cazare in ansamblul de vile cu o capacitate de peste 350 camere duble sau twin, junior suite si deluxe suite. Camerele sunt gandite astfel incat oaspetii nostri sa se bucure de atmosfera eleganta, intr-o oaza de verdeata luxurianta. Culorile camerelor sunt alese in tonalitati placute si calde, mobilierul este amplasat cu respect fata de spatiul necesar, dar si fata de simtul estetic. Internet wireless(Wi-Fi) este disponibil in cele 2 restaurante, piscine si in receptie. Resortul este doar pentru adulti, nu sunt acceptati copii. Animalele de companie nu sunt acceptate. Resortul va pune la dispozitie o camera de bagaje in cazul plecarilor tarzii sau a sosirilor pana in ora de incepere a cazarii.
Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, tv, frigider, aer conditionat, telefon.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: 3 piscine exterioare dintre care una pentru copii,  restaurant, bar, centru fitness, bowling, tenis de camp, biliard si tenis de masa, sala de conferinte si pentru organizarea petrecerilor, parcare, internet wi-fi gratuit in receptia hotelului, la piscine si restaurant, aer conditionat.

Localizare

Construit pe o suprafata de 7 hectare, Vox Maris Grand Resort este situat in inima statiunii Costinesti, la numai cativa metri de mare, la 70 km de cel mai apropiat aeroport( Kogalniceanu) si la 250 km de capitala tarii.

Localizare