Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiAceastă proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Villa Treville se află pe o stancă, in inima Coastei Amalfi, si oferă camere și suite de lux, cu vedere la Marea Tireniană. Această proprietate de lux pune la dispozitie gratuit o plajă privată, o sală de gimnastică si acces WiFi.

Camerele decorate unic au aer condiționat, baie privată, zonă de relaxare, minibar gratuit, TV cu ecran plat si balcon. Unele camere au o piscină privată mică și o terasă. Fiecare unitate de cazare oferă acces gratuit la bar și la Club Lounge.

Micul dejun american complet include o gamă largă de produse dulci și sărate. Restaurantul hotelului oferă mancăruri cu carne si preparate vegetariene, precum si fructe de mare proaspete.

Treville are 4 clădiri independente, situate pe o proprietate de 2 hectare. Vă puteți relaxa in grădină sau puteti savura un cocteil și o gustare la barul Club Lounge, cu terasă.

Proprietatea se află la 15 minute de mers pe jos de centrul satului Positano și la 17 km de orasul Sorrento. Puteti ajunge direct pe plajă cu un lift construit in stancă sau urmand traseele marcate.

Localizare