Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiAceastă proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Situat la 200 de metri de plaja de nisip din Agioi Apostoloi, hotelul Veronica oferă piscină mare cu secțiune separată pentru copii și snack bar la piscină. Studiourile și apartamentele cu aer condiționat includ facilități de chicinetă.

Unitățile de cazare de la Veronica sunt mobilate simplu, iar unele dintre acestea au balcon cu vedere la piscină. Fiecare este echipată cu TV și zonă de luat masa și living. Seifurile sunt disponibile la cerere și la un cost suplimentar.

Oaspeții pot programa un tratament de masaj la centrul de wellness al hotelului sau pot vizita sala de fitness bine echipată. Oaspetii mai tineri au la dispozitie un loc de joacă. Veronica are, de asemenea, sală de calculatoare cu acces la internet Wi-Fi.

Orașul pitoresc Chania se află la 3 km de hotelul Veronica. La aproximativ 100 de metri se găsesc magazine și un supermarket, iar la 80 de metri există o stație de autobuz. Hotelul oferă parcare gratuită.

Localizare