Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiHotelul Venosa Beach Resort & Spa 5* este situat pe plaja si se afla la 5 km de orasul Didim, 80 km de aeroportul orasului Bodrum si 140 km de aeroportul din Izmir.

Hotelul a fost construit in anul 2011 si are o suprafata totala de 30000 m2.

Hotelul dispune de 223 camere standard, 40 family, 3 camere pentru persoane cu handicap, 5 duplex, 31 triple, 22 connection, 1 royal suite, 13 garden si 1 garden suite, în total 339 camere.

 

- Standard Room: TV LCD, telefon, minibar, uscator de par, seif electronic, duș. Toate camerele au vedere la mare și balcon.

 

- Triple Room: TV LCD, telefon, minibar, uscator de par, seif electronic, duș. Toate camerele au vedere la mare și balcon.

 

- Family Room: TV LCD, telefon, minibar, uscator de par, seif electronic, duș. Toate camerele au vedere la mare și balcon.

 

- Garden Room: TV LCD, telefon, minibar, uscator de par, seif electronic, duș. Toate camerele au vedere la mare și balcon.

 

Hotelul pune la dispozitia turistilor 6 baruri, 4 restaurante si sala de conferinte.

De asemenea, facilitatile includ sauna, baie turceasca, internet wireless in lobby (gratuit) si spectacole.

 

Cu plata: doctor, magazine, curatatorie, internet café. 

Hotelul este situat pe o plaja privata de nisip si pietris si dispune de 1 piscina exterioara, 1 piscina interioara, 1 piscina pentru copii si 1 piscina pentru Aquapark. Umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele (cu depozit) sunt gratuite la plaja si la piscine.

Sunt disponibile activitati de relaxare si recreere precum: seara de spectacole, activități în timpul zilei, karaoke, disco, biliard, cameră de jocuri pe calculator, aerobic, club de noapte, spectacole muzicale, spectacol interactiv, dans popular turcesc, spectacole de dans din buric si muzica live.

Localizare

 
print-footer