Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiHotelul este situat in Muntii Samanh, cu vederea la lacul Sapanca si la golful Izmit, fiind la o distant de o ora cu masina de Istanbul. Este o locatie atractiva pentru ski si snowboard, precum si pentru organizari de conferinte si alte evenimente.

Hotelul este dotat din 50 de cabane, 243 de camere standard, 2 suite si 3 camere pentru persoanele cu disabilitati.

Fiecare camera este dotata cu minibar, TV cu satelit, sistem central de incalzire, telefon direct, telefon in baie, uscator de par, wirless gratuity doar in camere, seif, sistem de inchidere electronica al usilor de la camere, alarma contra incendiului iar la cererea oaspetilor pot fi camere pentru fumatori si nonfumatori.

Demipeniune
Hotelul dispune de urmatoarele locatii in care se pot servi mesele principal eale zilei cat si diverse sortimenet de bauturi:
Lightning/Star/ Ottoman Restaurant-restaurant cu o capacitate de 550 persoane unde se pot servi micul dejun, cina si supe tarzii –mic dejun intre orele 07:30-10:00
cina intre orele 19:00-21:30
supe tarzii intre orele 00:00-01:00
Café Kartepe-cafenea localizata in munti, cu o capacitate de 40 persoane, deschisa intre orele 10:00-17:00, in functie de conditiile vremii, fiind o locatie externa. Pentru a se putea ajunge la aceasta locatie se foloseste telescaunul.]
Körfez Bar- bar cu o capacitate  de 80 persoane, deschis intre orele 21:00-00:00.
Lobby / Snack Bar- se servesc toate sortimentele de bauturi din meniu si este deschis 24h/24h, avand o capacitate de 240 persoane.
Nicomedia Bar- cu o capacitate de 120 persoane, este deschis inter orele 10:00-17:00. 
Centru SPA-masaj, tratamente corporale,sauna, Vitamin Bar, vestiare si baie cu aburi.
Hotelul dispune de o piscian interioara in cadrul centrului SPA.
Centru fitness, echipament cardio, 4 terenuri de fotbal cu gazon natural, 2 cursuri de fitness, plimbari cu ATV-urile, plimbari cu bicicletele pe munte, paintball, calarie, safari.

Localizare

 
print-footer