Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Castigator al certificatului de excelenta oferit de TripAdvisor in 2015, fiind recomandat de majoritatea clientilor, hotelul beneficiaza de o pozitie ideala pe malul marii, incantandu-si oaspetii cu servicii si servicii de calitate superioara, intr-un cadru unic, spectaculos.
Recomandat celor aflati in luna de miere si nu numai, hotelul prezinta oaza de intimitate ideala pentru cei ce vor sa petreaca un sejur de neuitat in Zakynthos.

Localizare: hotelul este situat pe plaja sa privata cu nisip, in localitatea sudica Vassilikos, la 14 km distanta de orasul Zante, la 16 km de aeroport si 10 km de statiunea Argassi.
Una dintre cele mai pitoresti zone din insula Zakynthos, Vassilikos abunda in piesaje ce contrasteaza albastrul marii cu auriul nisipului si verdele crud al vegetatiei luxuriante.

Facilitati hotel: construit intr-un stil minimalist, acesta pune la dispozitia oaspetilor sai o piscina exterioara (250 mp), plaja privata cu nisip cu zona pentru sezlonguri si umbrelute gratuite, prosoape de plaja si internet Wi-Fi gratuit in zonele publice. Pentru a va delecta papilele gustative, restaurantul principal sau cel de la piscina, va asteapta cu diverse preparate mediteraneene si nu numai, iar bauturile racoritoare, cat si alcoolice pot fi servite (contra-cost) la barul la piscina. 
Oaspetii ce doresc sa isi mentina tonusul ridicat in timpul vacantei pot beneficia de sala de gimnastica, 2 terenuri de tenis, baschet, volei pe plaja, polo in piscina si se pot relaxa la centrul SPA (Jacuzzi, sauna, masaj). Pentru copii hotelul pune la dispozitie: piscina si locul de joaca pentru copii, mini club (jocuri, activitati, mini disco), baby sitting la cerere si baby-cot sau scaune inalte pentru mese.
 
Facilitati camere: Cele 100 camere ale complexului ofera frumoase privelisti catre mare sau catre munte, acestea avand o suprafata generoasa si modern decorata. 
Toate camerele dispun de balcon sau terasa, sunt dotate cu aer conditionat (gratuit), TV satelit, telefon, internet WiFi (gratuit), mini frigider (gratuit), seif (gratuit), grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par.
Patutul pentru infant este gratuit si se ofera la cerere, cu confirmare inainte de check-in.
Masa: Demipensiune. 

Website: www.thebay.gr

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*, studio sau apartament;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.


Harta