Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului           
Hotel  Solymar*** este  situat pe faleza Marii Negre, la 15 m de plaja, la 50 m de centrul orasului Mangalia si la 100 m de  Sanatoriul Balnear Mangalia.  Este cel mai nou hotel de 3 stele din statiune, complet renovat in primavara anului 2012 si ofera conditii moderne de cazare.
Hotelul dispune de 54 de camere, distribuite astfel:
a 4 apartamente cu vedere la mare
a 27 camere duble cu vedere la mare
a 23 camere duble cu vedere la oras
Apartamentele sunt dotate cu bucatarie utilata (cuptor microunde,  cana electrica, chiuveta, vesela si tacamuri),  TV LCD in living si in dormitor.
Camerele au mobilier nou si sunt dotate cu un sistem ultra modern de climatizare, TV LCD si televiziune prin cablu, internet wireless gratuit, minibar, telefon, lenjerii fine din damasc, acces in camera sistem cartela magnetica, grup sanitar propriu cu dus.
Pe timp de iarna incalzirea este asigurata de centrala termica proprie, existand posibilitatea ca in fiecare camera  temperatura sa fie reglata in functie de dorinta clientilor.
Micul dejun se  serveste in salonul situat la parterul hotelului si se achita separat.

Servicii gratuie:

a      Internet wireless
a      Parcare proprie
a      Seif gratuit la receptie
a      Primirea si transmiterea corespondentei
a      Trezirea turistilor la cerere
a      Informatii turistice
a      Rezervari restaurante, cluburi
a      Comanda taxi
a      Pastrarea obiectelor pierdute
a      Camera de bagaje
a      Trusa medicala de prim ajutor
 


Descriere camere:
 
Camerele duble dinincinta Hotelului Solymar Mangalia sunt dotate cu sistem de acces pe baza decartela magnetica, mobilier nou, aer conditionat, TV LCD si televiziune princablu, internet wireless gratuit, minibar, telefon, lenjerii fine din damasc,baie moderna cu dus si pardoseala acoperita cu mocheta.
Camerele duble din Corp Solymar 2 au in dotare balcon frantuzesc, au vedere laoras.
Apartamentele sunt alcatuite din living, dormitor si bucatarie si audotari identice cu cele ale camerelor duble. Bucataria este echipata cu cuptormicrounde, cana electrica, chiuveta, vesela si tacamuri.

Servicii de masa: Hotelul nu are restaurant propriu. Masa poate fiservita si la restaurantele din apropiere, nominalizate la receptie si seserveste in sistem fisa cont deschisa pentru fiecare client

Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Paradiso

Mangalia, Jud. Constanta, Romania

de la 2856 Lei/pers