Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiResortul este construit in 2009 si este situat la 49 km de aeroport, la 19 km de centrul orasului Bodrum, in zona Kadikale, la 3 km de statiunea Turgutreis, pe malul marii.Junior suite(50-70m2) - 1 dormitor, dressing, baie, telefon, seif, televizor LCD, uscator de par, baie spa, aer conditionat. La aceste camere nu se garanteaza vederea spre mare sau balconul.
Suite Room Sea View(80-92m2) - au vedere spre mare/piscina,dispun de living cu zona de servit masa, semineu, aer conditionat, televizor LCD, canapea neextensibila, baie, terasa, internet wireless; la nivelul II: dormitor, dressing, baie spa, uscator de par, televizor LCD, aer conditionat.
Villa Pool View(101m2) - au vedere spre munte /piscina, in sistem duplex cu iesire la piscine, cu 2 dormitoare, 2 bai, living cu bucatarie americana, dressing, telefon, seif, televizor LCD, aer conditionat.
Villa Sea View(90-109m2) - au vedere la mare/ piscine, cu 2-3 dormitoare, living cu zona de servit masa, bucatarie stil american, televizor LCD, telefon, seif, aer conditionat; 2 bai, terasa.
Family Suite Sea View(100-110m2) - au vedere spre mare/ piscina, 3 dormitoare, living - cu zona de servit masa, bucatarie stil american, televizor LCD, telefon, seif, baie spa, uscator de par, terasa, aer conditionat, internet wireless. Master Detox („Post” cu sucuri): Program traditional bazat pe consumarea amestecurilor speciale de sucuri din plante, repaus alimentar, cu o sesiune de curatare a colonului. Este perfect pentru imunizare, pentru energizare si pentru slabire.
Raw Food: Program bazat pe alimente proaspete, nefierte si neprelucrate, servite de 3 ori pe zi in combinatie cu sucuri proaspete intre mese.
Alkaline Diete: Program bazat pe 80% mancare alcalina si 20% mancare acida, cu 3 mese principale pe zi si 3 snack-uri. Acest pachet este potrivit si persoanelor care nu doresc sa renunte la obiceiurile lor alimentare.
Mai multe detalii puteti citi in concept.

Important: Indiferent de programul pentru care veti opta este necesar sa participati la cel putin 2 activitati fizice pe zi. Fie cele organizate, fie sa aveti activitati in sala de antrenament.

Hotelul are 3 restaurante a-la-carte: Nunu Restaurant (mancare naturala), Elani Beach Restaurant (specific mediteranean) si Raw Food Restaurant (mancare naturala).

Hotelul are 4 baruri: Quaya Bar (bar la piscina, 10:00 – 01:00), Lalia Bar (lobby bar, 24/24) si Elani Beach (beach bar, 10:00 – 18:00), Babylonia Nargile Cafe (13:00 – 01:00)

Hotelul are un program special de detoxifiere si tratament, cu plata. Ofera servicii precum consult dieta, ozonoterapie, corpoterapie, presoterapie, hidroterapie, sauna cu ozon, ingrijiri corporale si faciale, sauna cu infrarosu, servicii VIP pentru sauna, baie turceasca, masaj.

Fara plata: sauna, baie turceasca, baie cu aburi, centru fitness, patut pentru copii, scaun pentru copii la restaurant, Wi-Fi, seif in camere si la receptie, mini bar (bauturi racoritoare), club pentru copii (4-12 ani)

Cu plata: sala de conferinte, baby sitting, jocuri electronice (Playstation, Wii, Xbox, PinBall etc.), masaj, cabane pe plaja, room service, spalatorie, telefon, fax, xerox, doctor, rent a car, elicopter si barca privata, narghilea, magazine, coafor, fotograf, maxi bar

*** Hotelul accepta card de credit MasterCard, Visa, Amex, Diners, Maestro, Visa Electron

Plaja este privata, cu nisip si ponton.

Hotelul are 4 piscine exterioare, toate cu apa dulce: una de 871 mp, una de 220 mp cu cascada, o piscina pentru copii (20 mp) si inca o piscina de 20 mp.

Hotelul are 2 piscine interioare, una cu apa dulce (105 mp) si una cu apa sarata (45 mp).

Exista 2 piscine pentru vile, una de 524 mp si una de 650 mp.

Prosoapele, umbrelele de plaja, sezlongurile si saltelele sunt gratuite la plaja si piscina.

Fara plata: teren de tenis, tenis de masa, baschet, mini fotbal, polo in apa, volei pe plaja, aerobic, gimnastica, sporturi acvatice nemotorizate, boccia, animatie zi si noapte

Cu plata: lectiile de tenis, teren tenis cu nocturna, sporturile de apa motorizate, lectii private de sport, yoga, pilates, scufundari

Localizare

 
print-footer