Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiHotelul este localizat in statiunea exclusivista Belek, la 30 km de aeroportul din Antalya, la 40 km de centrul orasului Antalya si la 5 km de centrul statiunilor Belek si Kadriye.

Hotelul are 180 camere dintre care 111 camere standard, 53 de camere standard superior, 2 honeymoon suite, 6 terrace suite, 6 duplex suite si 2 champion suite.

Camera standard – are o suprafata de 40 mp, si este dotat cu un pat matrimonial si unul simplu, aer conditionat centralizat, TV LCD sat, seif, telefon, minibar, baie cu dus, uscator de par, mocheta,  internet WIFI. Minibarul este reimprospatat zilnic cu apa si bauturi racoritoare.

Camera standard superior - are o suprafata de 43 mp, si este dotat cu un pat matrimonial si unul simplu, aer conditionat central, TV LCD sat, seif, telefon, minibar, baie cu dus, uscator de par, mocheta, internet WIFI. Minibarul este reimprospatat zilnic cu apa si bauturi racoritoare.

Honeymoon suite - are o suprafata de 52 mp, si este dotat cu un pat matrimonial si unul simplu, aer conditionat central, TV LCD sat, seif, telefon, minibar, baie cu dus, uscator de par, mocheta, facilitati pentru preparare ceai si cafea, internet WIFI. Minibarul este reimprospatat zilnic cu apa si bauturi racoritoare.

Terrace suite - are o suprafata de 65 mp, si este dotat cu un pat matrimonial si unul simplu, aer conditionat central, TV LCD sat, seif, telefon, minibar, baie cu dus, uscator de par, mocheta, facilitati pentru preparare ceai si cafea, internet WIFI. Minibarul este reimprospatat zilnic cu apa si bauturi racoritoare.

Duplex lake suite - are o suprafata de 83 mp, si este dotat cu un pat matrimonial si unul simplu, aer conditionat central, TV LCD sat, seif, telefon, minibar, baie cu dus, uscator de par, mocheta, facilitati pentru preparare ceai si cafea, internet WIFI. Minibarul este reimprospatat zilnic cu apa si bauturi racoritoare. Acestea au acces la piscina.

Champion Suites - are o suprafata de 52 mp, si este dotat cu un pat matrimonial si unul simplu, aer conditionat central, TV LCD sat, seif, telefon, minibar, baie cu dus, uscator de par, mocheta, facilitati pentru preparare ceai si cafea, internet WIFI. Minibarul este reimprospatat zilnic cu apa si bauturi racoritoare. Acestea au acces la piscina.

All Inclusive 

Restaurantul principal serveste mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina si cina tarzie. In restaurantul principal se gaseste un colt pentru prepararea mancarurilor de bebelusi.

Gustari la barul de la piscina. Cafea si prajiturele la snack bar. Inghetata se poate servi pe perioada cinei.

Restaurant a’la carte – se platesc extra si necesita rezervare in prealabil:

-       Restaurant  cu specific mexican

-       Restaurant cu specific frantuzesc 

Baruri – hotelul are lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, cafenea Purple, Hermetica Disco (serveste gratuit doar apa si bere locala).

Toate barurile servesc bauturi alcoolice si nealcoolice locale.

La sosire toti oaspetii sunt asteptati cu o bautura de bun venit.

Fara plata: internet WIFI in receptie, sauna, baie turceasca.

Cu plata: 2 sali de conferinta, masaj, tratamente cosmetice, clubul de golf Carya.

Plaja – plaja de 290 m decorata cu Blue Flag,  privata cu nisip, sejlonguri, umbrele, saltele si prosoape gratuite pe plaja si la piscina.

Piscina - Hotelul are 5 piscine (dintre care una olimpica).

Fara plata: 6 terenturi de tenis, aerobic, baschet, volei pe plaja, mini fotbal, tir cu arcul, boccia, programe de animatie peste zi si spectacole seara, miniclub pentru copii intre 4-12 ani, junior club pentru adolescent intre 13 si 15 ani. 

Cu plata: sporturi nautice motorizate, billiard, Carya Golf Club, nocturna la tenis si echipamentul sportiv. 

Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

29 % Oferta Speciala
INNVISTA HOTELS BELEK

INNVISTA HOTELS BELEK

Belek, Antalya, Turcia

de la 179.5 /pers

55 % Oferta Speciala
SENSITIVE PREMIUM RESORT & SPA BELEK

SENSITIVE PREMIUM RESORT & SPA BELEK

Belek, Antalya, Turcia

de la 119.5 /pers

14 % Oferta Speciala
THE LAND OF LEGENDS - KINGDOM HOTEL

THE LAND OF LEGENDS - KINGDOM HOTEL

Belek, Antalya, Turcia

de la 678 /pers

print-footer