Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Hotelul isi intampina oaspetii intr-o atmosfera calda, departe de zgomotul orasului, cu numeroase facilitati pentru toate categoriile de varste. Hotelul  a fost construit in anul 2019 si renovat in anul 2020.

Localizare: Hotelul este situat in regiunea Gundogdu, la 15 km de Side si Manavgat.Aeroportul International Antalya este la aproximativ 50 km.

Dotari camera: Toate camerele dispun  aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif (contra cost), Wi-fi, baie privata, uscator de par, 

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal tip bufet deschis, restaurante a la carte cu specific mediteraneean si turcesc, baruri in cadrul complexului hotelier, disco club, piscine exterioare si interioare, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, volei pe plaja, piscina pentru copii, loc de joaca.
Cu plata sunt: sporturile nautice, masajul, centrul SPA si welness, bowlingul, biliardul. Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei, competitii, spectacole seara, mini club pentru copii cu programe de animatie in timpul zilei si seara.

Plaja: Plaja este privata, de nisip, cu sezlonguri si umbrelute gratuite. 

Pagina web: https://royalatlantis.com.tr/resort/home/tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

29 % Oferta Speciala
ROYAL TAJ MAHAL  HOTEL

ROYAL TAJ MAHAL HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 450 /pers

24 % Oferta Speciala
ROYAL DRAGON HOTEL

ROYAL DRAGON HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 485 /pers

44 % Oferta Speciala
ROYAL ALHAMBRA PALACE

ROYAL ALHAMBRA PALACE

Side, Antalya, Turcia

de la 357.5 /pers