Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiLocalizare: Hotelul este localizat la 25 km de aeroportul Bodrum si la 10 km de centrul orasului Bodrum, avad o suprafata de 187.000.

Cazare: Hotelul dispune de 347 camere si este format din 42 cladiri secundare situate in gradina si 1 cladire principala.
Camera Deluxe Room Sea View – Camerele sunt localizate in cladirea principala si in cladirile secundare situate in gradina, au o dimensiune totala de 42 mp si dispun de TV LCD, minibar (umplut zilnic) si set de ceai si cafea, gresie,  aer conditionat centralizat, telefon direct, seif, conexiune la internet, halat de baie, papuci, baie cu gel de dus, WC, uscator de par. Capacitatea maxima 2 adulti + 1 copil.
Camera Deluxe Room Garden View – Camerele sunt localizate in cladirea principala si in cladirile secundare situate in gradina, au o dimensiune totala de 42 mp si dispun de TV LCD, minibar (umplut zilnic) si set de ceai si cafea, gresie,  aer conditionat centralizat, telefon direct, seif, conexiune la internet, halat de baie, papuci, baie cu gel de dus, WC, uscator de par. Capacitatea maxima 2 adulti + 1 copil.
Camera Premium (Sea View) – Camerele sunt localizate in cladirile din gradina, au o dimensiune totala de 52 mp si dispun de TV LCD, mini bar (umplut zilnic), set de ceai si cafea, gresie, aer conditionat, telefon direct, seif, conexiune la internet, halat de baie, papuci, baie cu dus, WC si uscator de par. Camerele au vedere spre mare. Capacitatea maxima 3 adulti.
Camera Suite – Camerele sunt situate in cladirea principala in cladirile secundare situate in gradina, sunt formate dintr-un living si un dormitor, au o dimensiune totala de 54 mp si dispun de TV LCD, minibar (umplut zilnic), set de ceai si cafea, gresie, aer conditionat, telefon direct, seif, conexiune la internet, halat de baie, papuci, baie cu dus, WC si uscator de par. Capacitate maxima 2 adulti + 1 copil.
Camera Suite Family – Camerele sunt situate in cladirile secundare din gradina, au o dimensiune totala de 72 mp si dispun de TV LCD, minibar (umplut zilnic), set de ceai si cafea, gresie, aer conditionat centralizat, telefon direct, seif, conexiune la internet, halat de baie, papuci, baie cu dus, WC si uscator de par. Camerele sunt formate dintr-un hol, 2 dormitoare separate printr-o usa, fiecare cu baie proprie. Capacitate maxima 3 adulti  + 2 copii.
Camerele Suite Superior – Camerele sunt situate in cladirile secundare situate in gradina, au o dimensiune totala de 93 mp si dispun de TV LCD, minibar (umplut zilnic), set de ceai si cafea, gresie, aer conditionat centralizat, telefon direct, seif, conexiune la internet, halat de baie, papuci, baie cu dus, WC si uscator de par. Aceste camere sunt ideale pentru familii cu copii si sunt formate din living si 2 dormitoare. Capacitatea maxima 4 adulti si 2 copii.
Panorama Villa – situate in gradina, au o dimensiune totala de 400 mp, fiecare vila dispune de TV LCD, piscina privata, 2 dormitoare si 1 baie, living si bucatarie. Capacitate maxima de 6 persoane.
Superior Villa – situate in gradina, au o dimensiune totala de 600 mp, servicii de 5 stele, majordom, echipate si dotate modern, confortabil si luxos va ofera o experienta de neuitat, formata din 5 dormitoare, 2 living-uri si bucatarie, garderoba, baie si piscina privata. Capacitate maxima 10 persoane. 

Servicii: ALL INCLUSIVE – ALL EXCLUSIVE –Hotelul ofera o gama larga de restaurante si baruri: Restaurant Principal, Patiserie, Serviciu de inghetata, 5 Restaurante A la Carte, 8 Baruri, fructe in sezon in zona piscinei si la plaja.
Restaurant Principal Sini – deschis pentru mic dejun, pranz, cina, seri tematice, bufet separat pentru copii la fiecare masa, gustarii tarzii.
Restaurant A la Carte Zeytin cu specific Turcesc, Restaurant A la carte Rossetta – specific Italienesc, Restaurant A la carte Layali – specific  Libanez, Restaurant A la carte Onyx – specific  Pescaresc, Restaurant A la carte Aja – specifie Asiatic, Restaurant A la carte Radika, Patiserie.
Pentru Restaurantele A la carte este necesara rezervare in prealabil.
Lobby Bar – deschis 24 h:  unde se pot servii bauturi Premium, fresh-uri, ceai si cafea.
Patiserie: cafea, croasante, prajituri, fructe.
Mojito Bar: sunt servite bauturile din sistemul Ultra All Inclusive.
Su Bar - sunt servite bauturile din sistemul Ultra All Inclusive.
Sea & See Bar - sunt servite bauturile din sistemul Ultra All Inclusive.
Bar la plaja - sunt servite bauturile din sistemul Ultra All Inclusive.
Bar in gradina - sunt servite bauturile din sistemul Ultra All Inclusive.
Sea & See Night Bar - sunt servite bauturile din sistemul Ultra All Inclusive.
Mini Bar – bauturi racoritoare – reumplut zilnic.
Nargile Bar -  cafea, ceai, narghilea.
Serviciu de inghetata si fructe de sezon la piscina si plaja. 

Facilitati: Cocktail de bun venit, receptie, spalatorie auto, valet, Centru Spa, Centru Fitnes, Sali de conferinta.
Mini Club Rixy:  Rixy Mini – pentru grupe de varsta 4-5 ani, Rixy Midi – pentru grupe de varsta 6- 7 ani, Rixy Maxy – pentru grupe de varsta 8-12 ani, camera pentru bebelusi, babysitting la cerere si contra cost cu rezervare. Activitati in club: muzica, cinema, Aqua park, Mini Disco, pictura pe fata si tricouri, spectacole, loc de joaca.
Centru Spa gratuit: baie turceasca, salon de relaxare, baie cu aburi, centru fitness.
Centru Spa contra cost: Masaj, Centru de infrumusetare, Pachete speciale Spa, Peeling, Manichiura si Pedichiura, Pachete de cupluri. 

Plaja si piscine: Hotelul dispune de o plaja lunga de 200 m si 3 pontoane, plaja decorata cu Blue Flag. Hotelul dispune de  parc acvatic: Rixy Aqua Park, piscine exterioare  - suprafata totala 1710 mp, piscina semi deschisa,Centru Spa. 

Sporturi si activitati: Hotelul Rixos ofera o gama larga de posibilitati de petrecere a timpului liber si ofera sala de Fitness, Pilates, Dart, sporturi acvative, Basket, aerobic, mini fotbal, Tenis, Boccia petreceri tematice, amfiteatru, cinema, volei pe plaja, muzica live, tenis de masa. Contra cost sunt paraseling, plimbarea cu banana, ski in apa, supermarket, magazine, sporturi acvatice, cursuri de scufundari, nocturna la terenul de tenis, serviciile de inchirieri masini. 

Localizare

 
print-footer