Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: PEPI BOUTIQUE este un hotel recent renovat destinat numai adultilor (+16 ani) situat in inima orasului vechi venetian din Rethymno. Construit in stilul arhitectural al orasului vechi, hotelul da posibilitatea sa te bucuri de farmecul de ieri in confortul de azi. Localizare: PEPI BOUTIQUE este localizat la 15 minute de plaja, de marina si de portul din Rethymno, la cateva minute de zona comerciala, muzee, cafenele, baruri, restaurante si cluburi de noapte, la 65 km de aeroportul din Chania si 90 km de capitala Heraklion.
Plaja: PEPI BOUTIQUE este  situat la 15 minute de mers de plaja premiata Blue Flag, unde sunt sezlonguri si umbrele cu plata si water sports extra cost.
Dotari camere: PEPI BOUTIQUE are 13 camere, 3 maisonette si 2 suite. Toate sunt dotate cu aer conditionat, seif, telefon, TV satelit, bucatarie complet utilata, uscator de par.
Facilitati hotel: PEPI BOUTIQUE  dispune de receptie, gradina, piscina cu sezlonguri si umbrele, crama cu selectii de vinuri si delicatese culinare.
Pagina web: https://www.pepiboutiquehotel.gr/en/the-hotel
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Transfer: durata transferului din aeroportul Heraklion, este de aproximativ o ora si jumatate. 
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri 

Harta