Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiDescriere: Complexul Sentido are 5 restaurante care ofera o varietate de mancaruri internationale, preparate din ingrediente organice de sezon. Pe plaja sunt servite fructe proaspete.
Localizare: Acest complex de lux este situat pe o plaja cu nisip, la numai 3 km de centrul orasului Side. Templul lui Apollo este situat la 3 km de Sentido Perissia.
Dotari camere: Camerele de la Sentido Perissia au pardoseala din marmura si mobilier modern. Fiecare camera ofera aer conditionat, TV prin satelit, minibar si facilitati de ceai si cafea. Unele includ zona de relaxare.
Facilitati hotel: Oaspetii pot participa la jocurile organizate de echipa de divertisment sau pot juca volei de plaja. Perissia pune, de asemenea, la dispozitie un centru de wellness, care ofera sauna si masaje. Ofera o zona de piscina spatioas si unitati de cazare cu vedere panoramica la Marea Mediterana. Proprietatea ofera parcare privata gratuita. Activitatile de agrement includ tenis, schi nautic si parasailing.
Website: http://www.palomahotels.com/en/hotels/sentido-perissia

Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

ROYAL TAJ MAHAL HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 525.5 /pers

24 % Oferta Speciala
ROYAL DRAGON HOTEL

ROYAL DRAGON HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 476.5 /pers

44 % Oferta Speciala
ROYAL ALHAMBRA PALACE

ROYAL ALHAMBRA PALACE

Side, Antalya, Turcia

de la 291 /pers