Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului One Resort Monastir este situat pe marginea plajei, la doar câteva minute de aeroportul din Monastir (aproximativ 2 km), la 3 km de terenul de golf "Flamingo", la aproximativ 8 km de centrul orașului Monastir și la 18 km de centrul orașului Sousse (al treilea cel mai mare oraș din Tunisia).

Hotelul se bucură de o infrastructură spațioasă (aproximativ 250.000 m²), cu grădini frumoase, care conține două clădiri (jockey și Palm), are 333 de camere în total.


 333 camere dotate cu seif gratuit, aer condiționat (15.06.-15.09.), Telefon, TV prin satelit, minibar cu băuturi răcoritoare în ziua sosirii, parchet sau ceramică cu balcon sau terasă, baie cu duș integrat, WC și uscător de păr . Pătuțurile pentru copii sunt disponibile gratuit la cerere.


Camere standard cu sau fără vedere la mare

Capacitatea maximă a camerei este de 2 adulți și 2 copii.

Camere family cu sau fără vedere la mare

Capacitatea minimă este de 2 adulți și 2 copii sau 3 adulți.

Capacitate maximă 4 adulți și 2 copii.


Pachetul All Inclusive include următoarele:


Mic dejun, prânz și cină la restaurantul tip bufet

Băuturi alcoolice și nealcoolice locale 24 de ore pe zi

Gustări 24 de ore pe zi

Micul dejun cu dormitor târziu

Ceai, cafea și prăjituri în după-amiaza

Sandvișuri și paste făcute la barul de la plajă de la 11.00 la 17.00. Wi-fi gratuit doar in receptie.

Meridian (restaurantul principal)

Situat lângă recepție, Meridian este un restaurant care servește un bufet bogat pentru micul dejun, prânz și cină.

Blue&blue (bucătăria Méditerranéenne)

Rezervați la restaurantul A la Carte inclus în formula "All in". Situat la recepție. Acesta oferă o gamă largă, disponibil 6 nopți pe săptămână.

Churrasacaria (bucătăria braziliană)

Restaurantul à la carte beneficiază de o locație strategică, situată direct pe plajă.Disponibil 6 nopți pe săptămână și depinde de condițiile meteorologice.

L'Express

Situat lângă piscina a doua inclusă în formula "All in". Deschis 24h / 24h (mese ușoare, gustări și băuturi).

Krick Krack

Se serveste pranzul si cina pentru copii "Krick Krack" (doar cu rezervare). Acesta este situat in restaurantul Meridian.

Pastele Foollya

Situate la parcul acvatic, este o alegere multiplă de paste cu diversitate de sosuri.

Sandwiches corner este situat pe plajă.

Baruri

Lobby Bar (Situat la recepție), Disco Bar, Pool Bar, Beach Bar, Bar Aqua-Park. Acestea servesc o gamă variată de băuturi răcoritoare, cafea și ceai, sucuri și cocktailuri, băuturi alcoolice locale, bere, vin de masă.

Prime One Bar pune la dispozitie băuturi răcoritoare și alcoolice locale și importate (contra-cost)

Café Maure

Acesta este locul ideal pentru a vă relaxa în atmosfera tradițională orientală. (contra-cost)

In 2019 se va deschide un restaurant a la carte tunisian.
 

 Trei piscine în aer liber, inclusiv o piscină principală cu o piscină integrată pentru copii, un alt Aqua-parc de 1200 m².

Piscină interioară cu piscină integrată pentru copii (iulie-septembrie închis). Scaunele, saltelele și umbrelele incluse, prosoapele le puteți schimba zilnic.

Aqua park-ul este situat lângă departamentul Palm, care conține "9 topogane" sub diferite forme.

Sezlongurile si prosoapele (depozit 10 dinari) sunt gratuite.  


 4 terenuri de tenis (sunt incluse inchirierea rachetei si a mingii); lecții de tenis contra cost), tenis de masă, badminton, volei, baschet, volei pe plajă, fotbal pe plajă, darts, frisbee, minge de apă, turnee atletice.

Centru Fitness / Wellness;

Aerobic, jogging de dimineață (jogging cu ghid), plimbare de dimineață, două saune, baie de aburi și jacuzzi gratuit o dată pe sejur cu rezervare.

ONE Adulți;

ONE petreceri adulte, diverse jocuri de grup, jocuri de societate, (table, șah, etc.), boccia, shuffleboard, stația de creație "P'Caso".

ONE Kids 'Adventure Club;

ONE Copii (4-8 ani);

ONE petreceri pentru copii, diverse jocuri de grup, jocuri de societate, turnee cum ar fi jocuri cu minge, jocuri de vânătoare, jocuri de cerc, jocuri mentale, jocuri de sens-training, fotbal pe plajă, volei pe plajă, baschet, tenis de masă,

jocuri P'Caso pentru copii, puzzle-uri pentru copii, film pentru copiii de după-amiază, prânz și cină pentru copii "Krick Krack", dans pentru copii, petrecere la plajă pentru copii, teatru pentru copii, însoțită de un membru al echipei noastre de bucurie.

ONE Maxi (9-12 ani);

ONE petreceri adolescente, diverse jocuri de grup, jocuri de societate, turnee; fotbal, volei, baschet, tenis de masă, jocuri cu apă, volei pe plajă, baschet de apă, volei pe apă, polo pe apă, tenis, fitness adolescent, adolescent P'Caso, puzzle adolescenți, petrecere adolescentă însoțită de un membru.

ONE adolescenți (13-17 ani);

ONE petreceri adolescente, diverse jocuri de grup, jocuri de societate, turnee; fotbal, volei pe plajă, jocuri de apă de la piscină, volei pe plajă, baschet de apă, volei pe apă, polo de apă, tenis, fitness adolescent, adolescent P'Caso, puzzle-uri adolescente, petrecere adolescentă însoțită de un membru al echipei noastre.


Localizare