Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiHotelul Amara Dolce Vita Luxury este situat In Tekirova intr-un paradis ascuns, cu paduri de pin, unde se intalnesc Muntii Taurului si Mediterana. Amara Dolce Vita Luxury are o suprafata de 163.000 de metri patrati si detine o plaja  privata de 630 m.

Hotelul Amara Dolce Vita Luxury pune la dispozitia oaspetilor mai multe tipuri de camere cum ar fi: deluxe standard room, deluxe junior family suite, deluxe family suite room, deluxe suite grand, deluxe major suite, club standard room, club aqua family standard.

Hotelul ofera standarde de inalta calitate, cu 10 restaurante tematice A'la Carte, un restaurant principal format din 3 restaurante diferite, decorate si cu concepte diferite, bistro si diverse baruri. 

Hotelurile Nirvana (Nirvana Cosmopolitan, Nirvana Mediterranean si Nirvana Dolce Vita) au implementat conceptul de hotelurili prietenoase cu animalele de companie sub denumirea “Luxy Pet Hotel”.

Sunt doua metode de “cazare” a animalelor de companie, ambele contra cost:

1.      Animalele de companie (caini sau pisici) pot sta intr-un “hotel pentru animalute” amplasat intr-o zona separata din interiorul hotelului

2.      Animalele de companie (caini sau pisici) pot sta in aceeasi camera cu stapanii lor, in asa-zilele “pet friendly room” situate in anumite zone ale hotelului potrivite pentru animalele de companie

In ambele cazuri animalutele se pot bucura de masa zilnica, echipamente de ingrijire de baza, servicii veterinare (contra cost), ingrijitor (contra cost), zona de plaja, zona cu activitati.

Turistii care sosesc la hotel cu animale de companie trebuie sa anunte acest fapt din momentul rezervarii si li se va confirma camera “ pet friendly” sau spatiu in “pet hotel” in functie de disponibilitate.

 

Amara Dolce Vita Luxury va pune la dispozitie pentru placerea dvs., plaja cu nisip si pietris de 634 m lungime, debarcader, dus si cabine pentru schimb.

In plus fata de plaja, serveste oaspeti cu 6 piscine si un parc acvatic.

Piscina principala: 4040 m3 apa dulce (piscina pentru copii)

Piscina din strada Roma : 309 m3 apă dulce (sectiune pentru copii)

Piscina din strada Istanbul: 297 m3 apă dulce (sectiune pentru copii)

Bazin de apa de mare: 365 m3 apa de mare

Parc acvatic: 15 tobogane

Piscina interioara: 312 m3 apa dulce (exista o piscina pentru copii)

Piscina Aqua Terapie: 25 m3 apa dulce (cu plata)

Pe langa acestea, 18 vile speciale pentru oaspeti, cu piscina incalzita (20/22 m3}. 

Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA

CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 188 /pers

24 % Oferta Speciala
RIXOS SUNGATE HOTEL

RIXOS SUNGATE HOTEL

Kemer, Antalya, Turcia

de la 272.5 /pers

14 % Oferta Speciala
CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA

CRYSTAL AURA BEACH RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 188 /pers

print-footer