Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiHotelul Minerva beneficiaza de o amplasare privilegiata in centrul orasului Bucuresti, la 300 m de Piata Romana si de Piata Victoriei. Oaspetii au la dispozitie Wi-Fi gratuit.
Camerele de 4 stele au aer conditionat si sunt decorate intr-un stil modern, in tonuri naturale. Toate sunt dotate cu TV prin cablu, minibar, seif si cheie electronica.
Hotelul Minerva gazduieste cunoscutul restaurant chinezesc Nan Jing, situat la parter, iar oaspeLLii se bucura de o reducere de 10% pe durata sejurului. Barul din holul hotelului are o atmosfera placuta si serveste o varietate de bauturi calde, bauturi alcoolice si nealcoolice, precum si gustari.
Oaspetii pot utiliza gratuit centrul Spa al Hotelului Minerva. Serviciile de masaj si tratamentele sunt disponibile la costuri suplimentare. Zona Spa include o sala de fitness cu echipamente cardio si de forta, o cada cu hidromasaj, precum si saune umede si uscate.
Hotelul Minerva este situat la 3 minute de mers pe jos de popularul bulevard comercial Calea Victoriei. Autobuzul 300 are statie chiar in fata hotelului. Parcul Kiseleff si Muzeul de Arta se afla la 700 m. Centrul de expozitii RomExpo se gaseste la 2,5 km.

Localizare