Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Melrose Hotel este un hotel de 4 stele dintr-o zona rezidentiala linistita a orasului Rethymno, la mica distanta de zona comerciala si de centrul istoric al orasului.
Localizare: Melrose Hotel este localizat in Rethymno, la aproximativ 70 m de plaja si la 65 km de aeroportul din Chania.
Plaja: Hotelul Melrose este situat la 70m de faleza si de plaja de nisip. Sezlongurile si umbrelele sunt cu plata.
Dotari camere: Hotelul Melrose are 59 de camere duble, family, Junior Suite si suite, toate dotate cu aer conditionat, wi-fi, telefon direct, seif, TV satelit, frigider, fierbator, facilitati pentru preparat cafea si ceai, masa cu scaune, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon/terasa.
Facilitati hotel: Hotelul Melrose asigura clientilor receptie 24 de ore, salon, camera pentru bagaje, lift, wi-fi, piscina exterioara, gradina, doctor la cerere (cu plata), prim ajutor, restaurant principal, lobby bar, pool bar, spa (cu plata), jacuzzi, piscina interioara incalzita, fitness room, patut si scaune pentru infanti.Atentie: in cadrul sistemului demipensiune, cina se serveste la hotelul sora, Theartemis Palace. In cadrul hotelului Melrose se poate servi pranzul, in intervalul 12-16.00, meniu cu 3 feluri de mancare. 
Clasificare oficiala: 4 stele
Pagina web: https://www.melrosehotel.gr/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.Transfer: durata transferului din aeroportul Heraklion, este de aproximativ o ora si jumatate. 
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Harta