Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului Cu acces la malul mării la Marea Mediterană, avand in apropiere apele răcoritoare ale mării cristaline și munți verzi luxurianți în fundal, Marmaris Bay Resort este un paradis cu 281 camere pentru oricine este în căutarea unei evadări minunate în vacanță. Proprietatea este situată la o distanță ușoară de aeroportul Dalaman (90 de minute) și de diverse orașe de pe litoral.

 Marmaris Bay Resort oferă oaspeților un portofoliu de patru tipuri de cazare, de la camere standard la apartamente. Fiecare este echipat cu tot ceea ce este necesar pentru un sejur confortabil. Vizualizările și dimensiunea variază în funcție de categorie.

 All Inclusive

 În ceea ce privește facilitățile, la complexul Marmaris Bay Resort oaspeții se pot bucura de o piscină relaxantă în aer liber si plaja privata. Oaspeții se pot relaxa la soare pe șezlongurile noastre și pot savura băuturi răcoritoare în timp ce privesc apusul soarelui. Marmaris Bay Resort oferă, de asemenea, un centru spa cu tratamente fantastice, precum și diverse activități pe bază de apă pentru oaspeții noștri mai sportivi.

Localizare

 
print-footer