Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Hotelul este recent renovat si este destinat adultilor, cu camere duble moderne, precum si apartamente de lux. Majoritatea camerelor au vedere frumoasa la mare. Oaspetii se pot bucura de restaurantul tip bufet, barul de la piscina si centrul spa.

Localizare: Mare Blue Suites este situat in centrul orasului Georgioupolis, chiar pe plaja, la aproximativ 45 km de Aeroportul International Chania.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de receptie deschisa nonstop, Wi-Fi, piscina, sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, cu extra taxa la plaja), prosoape pentru piscina/plaja, parcare, biserica, restaurant tip bufet (bucatarie greceasca, mediteraneana si internationala), bar, snack bar la piscina.

Dotari camera: Toate unitatile de cazare ofera in mod standard urmatoarele: aer conditionat, Wi-Fi, telefon, seif (contra cost), TV, mini bar, aparat de cafea si ceai, uscator de par, balcon/terasa.

Site web: https://marebluesuites.com/ 

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Harta