Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiAceastă proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Leonardo Kolymbia Resort Rhodes este situat la doar 250 de metri de plaja din Kolymbia. Complexul pune la dispoziție 114 camere, grădini ingrijite cu atenție și piscine cu apă albastră.

Toate camerele luminoase de la Leonardo Kolymbia Resort Rhodes sunt dotate cu aer condiționat controlat individual, TV prin satelit și baie privată cu uscător de păr.

Restaurantul Meltemi oferă preparate creative din bucătăria mediteraneană, iar barul servește o serie de cocktailuri și băuturi răcoritoare.

Leonardo Kolymbia Resort Rhodes se află la 45 de minute de aeroportul din Rodos și la 30 de minute de orașul Rodos și de orașul vechi medieval. In acestă parte a insulei există o mulțime de atracții de exploatat, de la orașul de coastă fermecător pană la atracții turistice captivante, precum Galeria de artă contemporană a satului artistic, Muzeul de artă ceramică, Folkminnesmuseum, precum și Mănăstirea Tsambika, toate aflate la doar cateva minute de hotel.

Localizare