Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiKorumar Ephesus Beach & Spa Resort 5* este localizat pe plaja, la 60 km de aeroportul Izmir, la 12 km de centru orasului Kusadasi si 8 km de orasul antic Ephesus.Resortul se intinde pe o suprafata de 109 000 mp si dispune de 325 de camere si suite luxoase cu un designn modern si atmosfera eleganta. Promo room land view- au o capacitate de 3 persoane (2 adulti+ 1 copil, 3 adulti) si au vedere la munte. Camerele dispun de dormitor, baie si balcon dotate cu: Wi-fi, aer conditionat, TV satelit, radio, mini bar, uscator de par, telefon, dus, seif, fierbator, chicineta, patut pentru copii, papuci si halat de baie, serviciu de ceai si cafea.
Standard land view- au o capacitate de 3 persoane (2 adulti+ 1 copii/ 3 adulti) si au vedere la munte. Camerele dispun de dormitor, baie si balcon dotate cu: Wi-fi, aer conditionat, TV satelit, radio, mini bar, uscator de par, telefon, dus, seif, fierbator, chicineta, patut pentru copii, papuci si halat de baie, serviciu de ceai si cafea.
Standard sea side view- au o capacitate de 3 persoane (2 adulti+ 1 copil/ 3 adulti) si au vedere partiala la mare. Camerele dispun de dormitor, baie si balcon dotate cu: Wi-fi, aer conditionat, TV satelit, radio, mini bar, uscator de par, telefon, dus, seif, fierbator, chicineta, patut pentru copii, papuci si halat de baie, serviciu de ceai si cafea.
Swim up room land view- au o capacitate de 3 persoane (2 adulti+ 1 copil/ 3 adulti), au vedere la munte si acces direct la piscina. Camerele dispun de dormitor, baie si balcon dotate cu: Wi-fi, aer conditionat, TV satelit, radio, mini bar, uscator de par, telefon, dus, seif, fierbator, chicineta, patut pentru copii, papuci si halat de baie.
Swim up room sea side view- au o capacitate de 3 persoane (2 adulti+ 1 copil/ 3 adulti), au vedere partiala la mare si acces direct la piscina. Camerele dispun de dormitor, baie si balcon dotate cu: Wi-fi, aer conditionat, TV satelit, radio, mini bar, uscator de par, telefon, dus, seif, fierbator, chicineta, patut pentru copii, papuci si halat de baie, serviciu de ceai si cafea.
Family room land view- au o capacitate de 4 persoane (2 adulti+ 2 copii/ 1 adult+ 3 copii/ 3 adulti+ 1 copil/ 4 adulti) si au vedere la munte. Camerele dispun de dormitor, 2 bai si balcon dotate cu: Wi-fi, aer conditionat, TV satelit, radio, mini bar, uscator de par, telefon, dus, seif, fierbator, chicineta, patut pentru copii, papuci si halat de baie, serviciu de ceai si cafea.
Family room sea side view- au o capacitate de 4 persoane (2 adulti+ 2 copii/ 1 adult+ 3 copii/ 3 adulti+ 2 copii/ 4 adulti si au vedere la munte. Camerele dispun de dormitor, 2 bai si balcon dotate cu: Wi-fi, aer conditionat, TV satelit, radio, mini bar, uscator de par, telefon, dus, seif, fierbator, chicineta, patut pentru copii, papuci si halat de baie, serviciu de ceai si cafea.
Junior suite sea side view- au o capacitate de 3 persoane (2 adulti+ 3 copii/ 1 adult+ 2 copii/ 3 adulti) si au vedere partiala la mare. Camerele dispun de dormitor, baie si balcon dotate cu: Wi-fi, aer conditionat, TV satelit, radio, mini bar, uscator de par, telefon, dus, seif, fierbator, chicineta, patut pentru copii, papuci si halat de baie, serviciu de ceai si cafea.
Suite land view- au o capacitate de 5 persoane (2 adulti+ 2 copii/ 1 adult+ 3 copii/ 3 adulti+ 1 copil/ 4 adulti+ 1 copil/ 5 adulti)) si au vedere la munte. Camerele dispun de dormitor, 2 bai (una dintre ele este cu cada) si balcon dotate cu: Wi-fi, aer conditionat, TV satelit, radio, mini bar, uscator de par, telefon, dus, seif, fierbator, chicineta, patut pentru copii, papuci si halat de baie, serviciu de ceai si cafea.
Suite sea view- au o capacitate de 5 persoane (2 adulti+ 2 copii/ 1 adult+ 3 copii/ 3 adulti+ 1 copil/ 4 adulti+ 1 copil/ 5 adulti)) si au vedere la mare. Camerele dispun de dormitor, 2 bai (una dintre ele este cu cada) si balcon dotate cu: Wi-fi, aer conditionat, TV satelit, radio, mini bar, uscator de par, telefon, dus, seif, fierbator, chicineta, patut pentru copii, papuci si halat de baie, serviciu de ceai si cafea.All inclusive
Hotelul dispune de un restaurant principal, 4 restaurate a la carte (turcesc, international, pescaresc si asiatic valabile cu rezervare facuta in prealabil; turistii pot face 2 rezervari/ saptamana; *se percepe o taxa de 3 euro/persoana la rezervare) si baruri.

All inclusive program
Masa: 
-micul dejun 07:00-10:00;
-micul dejun tarziu 10:00-11:00;
-gustari 11:00-16:00 (acestea se servesc la barul de pe plaja si la snack bar si cuprind o varietate de mancaruri cum sunt: spaghetti, macaroane, pizza, preparate gatite pe gratar, salate, cartofi prajiti, hamburgeri, inghetata etc.);
-pranzul 12:30-14:30;
-cina 19:30-22:00 (buffetul pentrul copii este deschis in intervalul 18:30-20:00);
-coffee time 16:30-17:30 (se pot servi ceai, cafea si prajituri);
-Gozleme House 12:00-17:00;
-night buffet 23:00-00:30;
-lobby bar 01:00-05:00 (turistii pot servi gustari precum hamburger, pizza, salate etc).

Bauturi: 
-in timpul micului dejun: ceai, cafea, apa, fresh de portocale;
-24 h: vin, bere, bauturi alcoolice locale (raki, vodka, gin, liqueur), bauturi alcoolice de import (whisky, gin, vodka, bacardi, malibu, baileys, cognac, liqueur), bauturi racoritoare, ceai, cafea si apa.

Servicii gratuite: tenis, basket, volei, volei pe plaja, aerobic, tenis de masa, tir cu arcul, mini golf, boccia, darts, bibliotexa, Wi-fi, sauna, baie turceasca, jacuzzi, acces la piscina interioara, baie cu aburi, canoe, sailing, spectacole.
Servicii cu plata: room service, inghetata la cornet, magazine, coafor, teren de tenis cu nocturna, echipament de tenis, biliard, sporturi nautice, cursuri de scufundari, Spa, telefon, fax, spalatorie.24 h receptie, 24 h servicii medicale, spalatorie/ curatatorie, gradina, camere pentru persoanele cu handicap, room service, sala pentru petreceri, loc de joaca pentru copii, internet cafe, club pentru copii, biblioteca, parcare, magazine, acces pentru persoanele in scaun cu rotile.Hotelul dispune de o piscina interioara incalzita cu jacuzzi, 3 piscine exterioare (dintre care una este pentru copii) si are plaja privata cu nisip fin.Centru Spa- masaj, sauna, salon de infrumusetare, coafor, baie turceasca.
Turistii pot opta pentru: biliard, disco, animatii si entertainment pe tot parcursul zilei, sala de gimnastica, teren de tenis, sporturi nautice, bowling, cinema, scufundari, centru fitness, camera cu jocuri.

Localizare

 
print-footer