Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului KAIRABA Bodrum Imperial Resort, este o stațiune de lux, ultra-all-inclusive, în destinația magnifică de pe litoral Muğla, cu un portofoliu de 375 de camere confortabile. Un loc de nisip auriu și ape turcoaz liniștite. Această stațiune este paradisul ideal pentru solo, cupluri sau familii care caută o experiență de pluș în Riviera Turcească.

 Ultra All Inclusive

 Pentru confortul dumneavoastră: recepție 24 de ore, room service (contra cost), săli de ședințe (contra cost), telefon (contra cost), camere pentru persoane cu handicap disponibile (3 camere cu vedere la teren standard), inchirieri auto (contra cost), coafor (contra cost), magazin foto (contra costa), parcare (contra cost), serviciu de spălătorie (contra cost), Wi-Fi (camere și toate zonele publice). Pentru recreere: piscina in aer liber, prosoape pentru piscină și plajă, sezlonguri (piscină și plajă / după disponibilitate / inclusiv), umbrele (piscină și plajă / după disponibilitate / inclusiv), muzică live în unele seri, tobogane cu apă, tenis de masa, minigolf, sporturi nautice (contra cost). Pentru fitness & wellness tratamente: Spa Center (contra cost), sală de fitness. Pentru copii: mini club, piscina pentru copii, loc de joacă pentru copii, centru de jocuri.

 Pentru acei vizitatori care caută o activitate mai relaxată, este posibil ca un tratament de masaj la la brise Spa să facă truc. Oaspeții mai activi pot opta pentru centrul nostru de fitness, care oferă o mulțime de oportunități de a practica un antrenament. În ceea ce privește divertismentul, KAIRABA Bodrum Imperial Resort găzduiește spectacole live și un cinematograf în aer liber. În timp ce oaspeții noștri mai tineri sunt sigur că vor avea la dispoziție o mulțime de activități din clubul nostru pentru copii.

Localizare