Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE

Aceasta proprietate este la 8 minute pe jos fata de plaja. Jo-An Palace se afla in inima orasului Rethymnon, la cativa pasi de toate atractiile importante ale orasului
Jo-An Place se afla in inima zonei comerciale si de afaceri din Rethymnon, la cativa pasi de Gradina Municipala, Portul Venetian si centrul vechi (la doar 100 m). Plaja de nisip a orasului este la 1 km, iar cetatea Fortezza se afla la 400 m.

FACILITATI

Oaspetilor li se ofera: recepie deschisa nonstop, lift, aer conditionat, incalzire, salon TV, camere de familie, camere pentru nefumatori, inchirieri auto, WiFi gratuit, terasa, sali de conferinte i petreceri, fax/copiator, camera de bagaje, birou de turism, serviciu zilnic de menaj, serviciu de calcat, presa pentru calcat pantaloni, spalatorie/curatatorie chimica, piscina in aer liber, masaj, sauna, biblioteca, inchirieri biciclete, bar, restaurant. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Pe acoperisul hotelului veti gasi o piscina sezoniera (din aprilie pana in octombrie), unde vederea spectaculoasa de sus la oras va fi de neuitat. La piscina puteti sa va bucurati de soare cu o bautura reconfortanta sau sa alegeti mancaruri din meniu.

RESTAURANT

Cafe-barul modern Main Street 1978, deschis pe tot parcursul zilei, este ideal pentru a lua micul dejun, gustari, pranzul sau pentru a va savura doar cafeaua. Va puteti relaxa si bucura de liniste si pe terasa sa, cu un cocktail.

CAMERE

Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, mini bar, TV cu canale prin satelit, telefon, balcon, WiFi gratuit, fier de calcat, frigider, radio, baie cu dus/cada,  uscator de par, halate de baie, papuci, articole de toaleta gratuite.
Camera economy
Camera standard
Camera superioara
Camera de familie
Suita Executive

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta