Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiAceastă proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Aflat la 130 de metri de plajă, Inea Hotel & Suites se găsește intr-o locație convenabilă in satul Agioi Apostoloi din Chania, la malul mării, și oferă camere confortabile și o piscină mare cu șezlonguri. De asemenea, hotelul pune la dispoziție camere de nefumători, loc de joacă pentru copii și un bar la piscină.

Toate camerele cu aer condiționat includ zonă de relaxare cu o canapea și o chicinetă cu frigider. Toate camerele au baie privată, TV și telefon.

Serviciile disponibile includ inchirieri de mașini și biciclete, precum și un birou de turism. Oaspeții se pot bucura de WiFi gratuit in intregul hotel și pot folosi serviciul de curățătorie chimică și serviciile de cosmetică.

La mai puțin de 70 de metri există restaurante, magazine și servicii de transport. Inea Hotel & Suites se află la doar 15 km de aeroportul Chania și la 6 km de portul Chania. Centrul orașului Chania se găsește la 3,5 km. Parcarea este gratuită.

Localizare