Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiAceasta proprietate este situata convenabil in zona Downtown Dubai din Dubai, aproape de cele mai populare atractii si o varietate de restaurante interesante. Hotelul este evaluat la 4 stele si are patru restaurante, un centru de fitness si o piscina exterioara.
Localizare hotel

Vizavi de Canalul Dubai, acest hotel modern se afla 15 minute de mers pe jos de Dubai Mall si la 11 km de Jumeirah Beach. Proprietatea se afla la o distanta de 16 km de Aeroportul International Dubai.

 

Facilitati camere

Hotelul Indigo Dubai Downtown are 269 de camere cu aer conditionat, minibar si seif. Fiecare camera are propriul design iar lenjeria de pat este de cea mai buna calitate. Canalele digitale si filme cu plata sunt disponibile pe televizoarele inteligente. In bai sunt incluse combinatii de dua/cadă cu dus cu efect de ploaie, papuci, articole de toaleta gratuite si uscator de par. Accesul la internet wireless este oferit gratuit la acest hotel din Dubai. Birourile, scaunele de birou si telefoanele sunt printre facilitatile pentru afaceri. In plus, camerele sunt dotate cu apa imbuteliata gratuita si aparat de cafea/ceai. In fiecare zi se face menaj.

 

Facilitati hotel

Patru restaurante, o piscina in aer liber si doua baruri sunt prezente la acest hotel. Este disponibil WiFi gratuit in zonele publice, precum si parcare cu valet gratuita. Un bar langa piscina, un centru de afaceri deschis nonstop si o cafenea sunt, de asemenea, disponibile. Rayya Wellness o sa va ofere o experienta spa profesionala la un nivel inalt. Pentru a va restabili mintea, corpul si sufletul, tratamentele personalizate de wellness, fitness si spa combina vechile cunostinte, tehnici si retete terapeutice cu tehnologia si echipamentele de ultima generatie.

 

Localizare