Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiHotelul Iberostar Diar El Andalous se afla in orasul Sousse, localizat pe o plaja privata in statiunea Port El Kantaoui.
Aeroportul International din Monastir se afla la o distanta de aprox. 25 km iar cel din  Enfidha - Hammamet la aprox. 40 de km.

*Iberostar Hotels & Resorts este un lant de hoteluri cu mai mult de 120 de hoteluri de 4 si de 5 stele, localizate in cele mai populare destinatii de vacanta ale Europei, Africii si Americii. Ceea ce defineste acest lant de hoteluri este dorinta de a crea un turism durabil bazat pe servicii excelente : in locuri unice, decorate pentru a le dezvalui adevarata valoare, cu preparate culinare deosebite oferite in toate hotelurile din lant.

*Datorita noilor masuri si procedurilor post-COVID, pentru a avea timp suficient pentru igienizarea camerelor, noile ore de check-in / check out vor fi:
Check-in: de la ora 15.00.
Check-out: pana la ora 11.00.


Hotelul Iberostar Diar El Andalous 5* are 379 de camere complet renovate, 82 dintre camere se afla in zona cea mai noua a hotelului "Star Prestige" si aici oaspetii au acces la servicii exclusive precum piscina in aer liber, sezlonguri si paturi balineze, s.a.
 
Camera Basic - are cca 25 mp, un balcon mai mic decat cel din camera standard, cu vedere la zone mai defavorizate : strada, acoperis etc, cu 1 pat dublu sau 2 paturi twin, baie cu dus, uscator de par, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar si WI- FI gratuit. Capacitate maxima 2 adulti.
Camera Standard cu Vedere la Gradina - are 27 mp, vedere la gradina, 1 pat dublu sau 2 paturi twin + 1 pat single, baie cu cada, uscator de par, balcon, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar si WI- FI gratuit. Capacitate maxima 2 adulti. 
Camera Standard cu Vedere Partiala la Mare - are 27 mp, vedere partiala la mare, 1 pat dublu sau 2 paturi twin + 1 pat single, baie cu cada, uscator de par, balcon, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar si WI- FI gratuit. Capacitate maxima 2 adulti.
Camera Standard cu Vedere la Mare - are 27 mp, vedere directa la mare, 1 pat dublu sau 2 paturi twin + 1 pat single, baie cu cada, uscator de par, balcon, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar si WI- FI gratuit. Capacitate maxima 2 adulti.
Camera Superioara cu Vedere la Mare - are 30 mp, vedere la mare, 1 pat dublu sau 2 paturi twin + 1 pat single, baie cu cada, uscator de par, balcon, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar si WI- FI gratuit. Capacitate maxima 2 adulti.
Camera Family - are 35 mp, vedere la gradina, 1 pat dublu sau 2 paturi twin + 1 pat single, 2 bai, 2 balcoane, balansoar, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, uscator de par, seif gratuit, telefon, frigider, kit de cafea si ceai, WI- FI gratuit. Capacitate maxima 3 adulti.
Camera Star Prestige cu Vedere la Gradina - are 27 mp, sunt situate in zona noua "Star Prestige" a hotelului, au vedere la gradina, 1 pat dublu sau 2 paturi twin, baie cu dus, uscator de par, terasa, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar premium, papuci si halat de baie, oglinda, WI - FI gratuit si articole de toaleta VIP. Capacitate maxima 2 adulti.
Camera Star Prestige cu Vedere la Mare - are 27 mp, sunt situate in zona noua "Star Prestige" a hotelului, au vedere la mare, 1 pat dublu sau 2 paturi twin, baie cu dus, uscator de par, terasa, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar premium, papuci si halat de baie, oglinda, WI - FI gratuit si articole de toaleta VIP. Capacitate maxima 2 adulti.
*Serviciile Star Prestige doar pentru adulti includ si urmatoarele facilitati: open bar si gustari pe parcursul zilei - la terasa de pe acoperis, acces la piscina cu hidromasaj si zona VIP a terasei cu paturi balineze, cocktail in momentul check- in- ului, late check- out - in functie de diponibiltate.
Camera Junior Suite cu Vedere la Gradina - are 47 mp, vedere la gradina, 1 pat dublu sau 2 paturi twin + 1 pat suplimentar, camera de zi, baie cu cada, uscator de par, balcon, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar si WI - FI gratuit. Capacitate maxima 4 adulti.  
Camera Junior Suite cu Vedere la Mare - are 55-60 mp, vedere la mare, 1 pat dublu + 1 pat suplimentar, camera de zi cu canapea, baie cu dus, uscator de par, 2 balcoane, balansoar, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, frigider, kit de cafea si ceai, papuci si halat de baie, WI- FI gratuit. Capacitate maxima 4 adulti.
Camera Junior Suite Star Prestige cu Vedere la Gradina - are 40 mp, sunt situate in zona noua "Star Prestige" a hotelului, au vedere la gradina, 1 pat matrimonial, camera de zi, baie cu dus, uscator de par, balcon, TV cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar, papuci si halat de baie, WI-FI gratuit, articole de toaleta VIP. Capacitate maxima 2 adulti.
Camera Junior Suite Star Prestige cu Vedere la Mare - are 40 mp, sunt situate in zona noua "Star Prestige" a hotelului, la etajul superior, au vedere la mare, 1 pat matrimonial, camera de zi cu canapea, baie cu dus, uscator de par, 2 terase, 2 TV-uri cu canale prin satelit, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar, papuci si halat de baie, WI-FI gratuit, articole de toaleta VIP. Capacitate maxima 2 adulti.
*Serviciile Star Prestige doar pentru adulti includ si urmatoarele facilitati: open bar si gustari pe parcursul zilei - la terasa de pe acoperis, acces la piscina cu hidromasaj si zona VIP a terasei cu paturi balineze, cocktail in momentul check- in- ului, late check- out - in functie de disponibilitate .

 
In cadrul Sistemului All Inclusive oaspetii au incluse cele 3 mese principale, bauturi, gustari, sucuri racoritoare, produse de patiserie precum si cine tematice.

Hotelul Iberostar Diar El Andalous are urmatoarele restaurante si baruri:
- Restaurantul principal "Al Hambra" deschis pentru cele 3 mese : mic dejun, pranz si cina cu preparate din bucataria internationala si tunisiana, cine tematice
- 2 Restaurante a' la carte: Italian si Tunisian - ce serveste preparate specifice mediteraneene, respectiv tunisiene. Necesita rezervare in prealabil, cu 24 h inainte ; 1 rezervare pe sejur este gratuita
- Loby Bar "Boutre"- recent renovat ofera o vedere panoramica a oceanului, ofera bauturi alcoolice si non alcoolice, cocktailuri.
- Barul "Amphitheatre" - serveste bauturi racoritoare, bere, vin.
- Snack Barul "Le Rimel"  - situat langa piscina, serveste bauturi, preparate la gratar, pizza si inghetata
- Barul "La Cascade" - situat pe plaja serveste bauturi racoritoare, cocktailuri, cafea.
- Barul "4-4-2" - este un bar creat pentru iubitorii de sport unde se pot urmari diferite evenimente sportive, juca biliard si savura bautura preferata
- Barul "La Chicha Cafe" - serveste cafea turceasca, ceai arabesc, narghilea.


Dintre facilitatile hotelului Iberostar Diar El Andalous enumeram:
-  Activitatile asigurate de echipa de animatie ( petreceri, muzica live si spectacole) atat pentru copii cat si pentru adulti;
- Terenuri de tenis - cu rezervare in prealabil , water polo, minigolf, tir cu arcul si volei pe plaja;
- Miniclubul "Star Camp" pentru copii( 4- 12 ani) si activitati pentru acestia: peste 140 de activitati, jungla exotica , terenuri de joaca precum " Monkey", "Dolphin" si "Eagle", piscina pentru copii;
- Centrul Spa "Sensations": piscina interioara, baie turceasca, sauna, masaje, tratamente faciale, terapie orientala;
- Plaja si piscina;
- Wi- Fi gratuit;
- Serviciile "Star Prestige" doar pentru adulti includ si urmatoarele facilitati: open bar si gustari pe parcursul zilei - la terasa de pe acoperis, acces la piscina cu hidromasaj si zona VIP a terasei cu paturi balineze, cocktail in momentul check- in- ului, late check- out - in functie de disponibilitate.

- In cadrul Sistemului All Inclusive pentru  oaspetii care se afla in luna de miere exista facilitati: cos cu fructe, aranjamente speciale si alte detalii.

- Prosoapele pentru plaja si piscina sunt disponibile cu o garantie de 20 de Dinari in prealabi si vor fi returnati la sfarsitul sejurului.

- In camera seiful este gratuit si se recomanda ca lucrurile de valoare sa fie depozitate aici.

 


 

Hotelul Iberostar Diar El Andalous are acces la plaja privata cu nisip si la piscine :
- 2 piscine exterioare pentru adulti
- 1 piscina interioara
- 1 piscina pentru copii.
 
*Hamacele la plaja sunt contra cost .
 

 

 

In ceea ce priveste sporturile si activitatile ce se pot practica in cadrul hotelului enumeram:

- Centrul de fitness;
- Numeroase activitati cu instructori gratuite;
- Gimnastica in apa;
- Terenuri de tenis;
- Tir cu arcul;
- Sporturi acvatice: windsurfing, water ski sau banana boat;
- Water polo;
- Mini- golf;
- Tir cu arcul;
- Volei.


Localizare

 
print-footer