Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului

Hotelul IAKI dispune de 122 de camere si apartamente, totalizand 244 de locuri :

ae 62 Duble Standard :
- 22 cu vedere frontala spre mare : 20 cu pat matrimonial; 2 cu paturi separate;
- 24 cu vedere partiala spre mare : 16 cu pat matrimonial; 8 cu paturi separate;
- 16 cu vedere spre lac : 13 cu paturi separate; 3 cu pat matrimonial.

ae 20 Duble Superior - cu paturi separate (se pot uni sau desparti) :
- dispun de balcon, dormitor, hol mic cu fotolii si masuta (in prelungirea dormitorului), canapea extensibila;
- cu vedere spre mare;
- cu vedere spre lac;

ae 2 Duble Executive : cu paturi separate (se pot uni sau desparti), canapea extensibila, terasa cu vedere frontala la mare.

ae 24 Apartamente Standard : cu paturi separate (se pot uni sau desparti), living cu canapea extensibila
- cu vedere spre mare;
- cu vedere spre lac.

ae 6 Apartamente Superior : dispun de dormitor (cu pat matrimonial), living cu canapea extensibila, hol
- cu vedere spre mare;
- cu vedere spre lac.

ae 5 Apartamente Executive - cu paturi separate (se pot uni sau desparti), canapea extensibila, terasa cu vedere frontala la mare.

ae 3 Apartamente Prezidentiale : dispun de 2 dormitoare (unul cu paturi separate; unul cu pat matrimonial), living, 2 bai
- 2 apartamente cu vedere spre mare);
- 1 apartament cu vedere atat spre mare, cat si spre lac.

Toate camerele sunt dotate cu: minibar, uscator de par, aer conditionat, televiziune prin cablu, telefon cu acces international si Internet (prin cablu), seif.

Facilitati si servicii

ae 2 piscine exterioare, plaja
ae teren de fotbal
ae 3 restaurante (Coriolis, Ballroom IAKI si Casino IAKI) - aproximativ 510 locuri
ae Piano Bar (amplasat langa Receptie) - 50 locuri
ae boutique (in interiorul hotelului)
ae cofetarie - patiserie
ae curatatorie si spalatorie
ae parcare (60 locuri) si garaj subteran (35 locuri) - contra cost in perioada 1.07-31.08
ae internet wirelless (in camere, receptie si piano bar) - GRATUIT
ae posibilitate transfer aeroport (Renault Master 14 locuri, Mercedes Vito 8 locuri, Renault Laguna 4 locuri)
ae excursii optionale pe litoral

SPA CENTER IAKI - Centru de Recuperare, Infrumusetare si Relaxare

ae bar amplasat langa Receptie,
ae piscina acoperita semi-olimpica (21m lungime, adancime 1,30 / 1,40 m - 2,10 / 2,20 m),
ae jacuzzi,
ae sala de fitness si sala de aerobic,
ae sauna umeda si uscata (2 ptr. barbati; 2 pentru femei - a cate 4 locuri fiecare),
ae sali de masaj,
ae Salon de Coafura si Cosmetica (manichiura-pedichiura, comsetica, coafura),
ae sali de conferinte (cu acces la internet) : Sala BUCURESTI - cap.50 locuri; Sala ROMA - cap. 50 locuri; Sala MADRID - cap.100 locuri; Sala VIENA - cap.200 locuri. Prin unirea salilor ROMA, MADRID, VIENA rezulta o sala cu o capacitate de 350 - 400 locuri. In incinta hotelului: Sala PARIS - cap. 30 locuri.


1. Ora de incepere a zilei hoteliere, ora de check-in este 16:00. In ziua plecarii, ora de eliberare/ check-out este 12.00.
- Tarifele pentru late check out sunt:
                - intre orele 12.00- 15.00 30% din valoarea cazarii
                - intre orele 15.00- 18.00 50% din valoarea cazarii   
                - dupa orele 18.00 100% din valoarea cazarii
Sunt fara acoperire si numai pe raspunderea Agentiei de turism acele promisiuni facute clientilor privind posibilitatea de preluare a camerei mai devreme de ora 16.00 sau eliberarea mai tarziu de ora 12.00 sau promisiunea de camere alaturate, sau pe un anumit etaj/ corp al hotelului.
 
2. Fiecare oaspete are obligatia la check in de a prezenta receptionerului actul de identitate (carte de identitate sau pasaport valabil). Fiecare persoana adulta trebuie sa se legitimeze. Nu este suficient un act de identitate pentru o camera dubla. Conform Codului de Conduita privind Prevenirea si Protejarea Copiilor de Exploatarea Sexuala in Turism, adultii insotiti de copii pana la 14 ani, vor prezenta certificatul de nastere al copilului sau pasaportul, precum si orice alt inscris prin care se face dovada relatiei de rudenie.  Adultii insotiti de copii de peste 14 ani, vor prezenta cartea de identitate a copilului sau pasaportul, precum si orice alt inscris prin care se face dovada relatiei de rudenie. Hotelul isi rezerva dreptul de a nu caza oaspetii fara acte identitate. Numele care figureaza pe voucher agentie trebuie sa coincida cu numele oaspetilor prezenti la check-in.
 
3. Oaspetii au accesul gratuit la plaja privata a hotelului. Sezlongurile de pe plaja nu se rezerva ci se ocupa in ordinea sosirii pe plaja a oaspetilor. Prosoapele pentru plaja/ piscina se acorda in schimbul unui card special, primit de la Receptia Hotelului in momentul cazarii si se returneaza in ziua plecarii.
In cazul in care oaspetele nu returneaza cardul in ziua check-outului, va achita o taxa de 100 lei/card.
 
4. Parcarea gratuita a autoturismelor persoanelor cazate in hotel se poate face in spatiile amenajate in fata hotelului, in limita disponibilitatii. Nu pot fi rezervate locuri de parcare de catre personalul hotelului. La iesirea din parcarea hotelului, oricand pe durata sejurului, LOCUL DE PARCARE NU POATE FI RETINUT, LA INTOARCERE ACCESUL FIIND POSIBIL NUMAI DACA MAI SUNT LOCURI INCA DISPONIBILE. Hotelul dispune si de un garaj subteran, monitorizat unde accesul autoturismului este contracost (12 eur/ zi), pe baza de rezervare prealabila in functie de disponibilitate. Pentru a evita blocajele din parcare oaspetii sunt rugati sa lase numarul masinii si numarul de telefon la receptie.
 
5. Cerintele de upgrade de tip de camera sau vedere la mare se discuta cu Departamentul Rezervari inainte de a se caza, nu in ziua de check-in la receptie. Aceste modificari se pot efectua conform politicii tarifare, contracost si in functie de disponibilitate.
 
6. Accesul la Centrul Spa este inclus in tarif pentru cei care au achizitionat pensiune completa. In caz contrar accesul este contracost 69 lei/ persoana/zi.
 
7. In perioada 14-29 IUNIE 2020 CENTRUL IAKI SPA va fi inchis pentru lucrarile de mentenanta anuala. Sunt disponibile serviciile de masaj si terapiile pe piscina exterioara.
 
8. Oaspetii sunt obligati sa prezinte la check-in un card de credit valid pentru garantare, hotelul isi rezerva dreptul de a preautoriza suma aferenta cazarii sau minibarului (500 lei).
 
9. NU ESTE PERMIS in interiorul hotelului accesul cu animale de companie!
 
 10. Fumatul NU ESTE PERMIS in interiorul hotelului cu exceptia spatiilor special amenajate: terasa (taxa penalizare fumat in camera 100 euro/zi).
11. Hotelul accepta la plata urmatoarele carti de credit: Visa, MasterCard, American Express, Eurocard.

12. Din motive comerciale si sanitare, categoric nu se admite introducerea in incinta hotelului si depozitarea in camera sau pe balcoane a produselor alimentare si bauturilor aduse din exterior. Utilizarea echipamentelor de gatit/ incalzit in camerele de hotel este strict interzisa. Hotelul isi rezerva dreptul de a evacua din hotel persoanele care aduc si utilizeaza astfel de echipamente.
 
13. In camere nu exista frigidere casnice, ci numai mici racitoare hoteliere, tip minibar, destinate exclusiv pastrarii bauturilor miniaturale, specifice acestui tip de serviciu. Racitoarele minibar nu sunt in masura sa pastreze alimente, cu atat mai mult  nu pot asigura pastrarea alimentelor pentru sugari si copii mici. Folosirea racitorului in alte scopuri decat cel de minibar implica o taxa de 10 euro/zi/camera.
 
14. Hotelul dispune in fiecare camera de casete de valori cu introducere de cod personal. Oaspetii sunt rugati sa depuna valorile pe care le au cu ei in aceste casete. Administratia hotelului nu raspunde de obiectele sau valorile uitate, pierdute, nesupravegheate sau neprotejate, oriunde s-ar produce disparitia acestora, in incinta hotelului sau perimetrul exterior proprietatii.
 
15. Regimul demipensiune este format din mic dejun si pranz/ cina. Oaspetii trebuie sa isi aleaga tipul mesei de la momentul rezervarii.
Micul dejun Lai prAenzul se servesc incepAend cu a doua zi de cazare Lai inclusiv in ziua plecrii. Aan prima zi se intr cu cina, doar in cazul achizitionarii pensiunii complete sau demipensiunii cu cina.
Serviciile de masa platite in avans, mic dejun, pranz sau cina se servesc in regim bufet in cazul in care se asigura  numarul de minim 30 persoane, in caz contrar va fi disponibil un serviciu set menu.
Pentru accesul la pranz/ cina este obligatorie purtarea bratarii inmanata la receptie la momentul cazarii;
Demipensiunea/ pensiunea completa se serveste in interiorul celor doua restaurante (Ballroom sau Coriolis), terasa restaurantului este destinata doar oaspetilor a la carte.
 
16. Pe durata sejurului, la mesele bufet, inclusiv la micul dejun, nu este permisa parasirea spatiilor alocate servirii mesei cu bauturi sau produse alimentare. Pentru cazurile exceptionale medicale, oaspetii se vor se adresa sefului de sala.
 
17. Administratia hotelului nu isi asuma responsabilitatea pentru copiii lasati nesupravegheati in spatiile din incinta hotelului, plaja, piscina sau perimetrul exterior al proprietatii.
 
18. Daca durata sejurului se scurteaza din motive independente de hotel, hotelul nu are obligatia a de a restitui contravaloarea noptilor neconsumate.
 
19. Daca sunt persoane care perturba linistea celorlalti oaspeti in camerele de hotel sau spatiile comune, hotelul isi rezerva dreptul de a evacua oaspetii respectivi.
 
20. Recomandm decenCa Cai respect atAet faCa de ceilalCai oaspeCai, cAet Cai faCa de personal. Nu vor fi acceptate in restaurant, lifturi Cai recepCaia hotelului persoanele imbrcate necorespunzator.
 
Spa Etiquette
Oaspetii cazati in hotel, ce au acest serviciu inclus in pachetul de servicii achizitionat, pot accesa gratuit centrul de relaxare o data pe zi, in acel moment primind de la Receptia Spa un prosop si papuci destinati folosirii piscinei.
Programarea- Pentru o mai buna desfasurare a activitatii, procedurile solicitate de oaspeti  necesita programare. Programarea se face in avans la Receptia Spa, in functie de disponibilitate. Este necesara mentiunea preferintelor oaspetilor. Ce tip de terapeut se doreste: femeie/ barbat. Confortul oaspetilor este cel mai important lucru pentru noi.
Probleme medicale- Oaspetele necesita o consultatie medicala, inainte de efectuarea procedurilor,  recomandam sa se comunice maseurului orice afectiune medicala.
Copii- Accesul copiilor la piscina se va face doar sub supravegherea unui adult, iar la sala de fitness accesul acestora este permis dupa varsta de 17 ani.
Folosirea piscinei si a saunelor.  Pentru a asigura un mediu curat si igienic, se va folosi dusul inainte de accesarea saunei si a piscinei. Se va purta casca de protectie in apa piscinei. Este interzis accesul in piscina persoanelor cu plagi deschise, dermatite sau alte boli transmisibile. Centrul isi rezerva dreptul de a refuza accesul in piscina persoanelor care prezinta afectiuni ale pielii.
Obiecte pierdute- Iaki Spa nu este raspunzator pentru pierderea obiectelor personale, de aceea  sugeram ca obiectele de valoare sa nu fie lasate nesupravegheate.
Plata serviciilor- Serviciile efectuate la Spa se achita la inceputul efectuarii lor la Receptia Spa sau se pot incasa impreuna cu serviciile hoteliere.
Folosirea echipamentelor- Pentru a evita unele neplaceri, va rugam sa respectati instructiunile de folosire afisate si recomandarile personalului Iaki Spa

Localizare