Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Va informam ca incepand sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, suma ce reprezinta Taxa de promovare a orasului Eforie Nord in urma hotararii nr. 325/17.12.2021 luate de consiliul local al orasului. Copiii sub 14 ani si persoanele cu handicap sunt scutite de la plata.
TAXA NU ESTE INCLUSA IN TARIFUL DE CAZARE!


Informatii hotel:
Situat intr-o oaza de liniste, hotelul va ofera posibilitatea de a petrece o vacanta de neuitat la malul marii.Hotelul este renovat in totalitate in 2017.


l
 
Hotelul este situat la aproximativ 350 m de mare Lai 100 m de Lacul Techirghiol, in apropierea cinematografului de var.
l  Hotelul dispune de bar de zi, terasa, loc de joaca pentru copii in exterior, seif la receptie, camera de bagaje, internet wireless in intreg hotelul si pe terasa.
l  Cele 128 camere duble nou renovate dotate cu aer conditionat TV, frigider, baie cu dus,internet wifi. Toate camerele dispun de balcon.
l  Serviciile de masa se pot acorda in restaurantele : Donelli, Acapulco, Carmen,  Litoral, Dana, Lebada, Coralis, Casa dintre Ape, in sistem bonuri valorice. Valoarea mesei este : Mic dejun = 30 lei/zi/persoana; Pranz /Cina =35 lei/zi/persoana;
l  Facililitati copii: Copiii cu varsta de pana la14 ani ani beneficiaza de gratuitate la cazare  fara pat suplimentar; Copiii cu varsta peste 14 ani achita 50% din tariful unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar; Se accepta maxim doi copii in camera dubla.
l  Nu se accepta animale de companie.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Hotel Belona

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1662.08 Lei/pers

Hotel Coral

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 480.815 Lei/pers

Hotel Coralis

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 667.8 Lei/pers