Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiAceastă proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Imperial Resort se află in sudul stațiunii Sunny Beach, la doar 150 de metri de malul Mării Negre și de plajă, precum și la 20 de minute de mers pe jos de centrul vechi din Nesebăr. Hotelul cuprinde 2 clădiri si o piscină interioară mare, 2 piscine in aer liber si o plajă privată, accesibilă in functie de disponibilitate si la un cost suplimentar. Proprietatea pune la dispoziție centru de fitness gratuit. Cutie de valori este disponibilă gratuit.

Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aer condiționat, uscător de păr și telefon cu linie directă, disponibil la un cost suplimentar. Fiecare unitate de cazare pune la dispoziție balcon sau patio. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit.

Restaurantele Casablanca și Alexandria cu decor in stil mediteranean și dotări all inclusive ultramoderne oferă mancăruri internaționale, bucătărie deschisă la mic dejun și pranz, precum și 5 seri tematice pe săptămană. De asemenea, există un snack bar, 2 baruri amplasate in hol, un bar la piscină si un bar in grădină.

Centrul spa Alexander oferă o varietate de masaje, tratamente, baie turcească si saune, la un cost suplimentar. Complexul oferă multă distracție și program de divertisment pentru copii, club pentru copii, locuri de joacă, program de animație și piscine pentru copii. Puteți opta pentru facilități de volei pe plajă, baloane de mers pe apă, minifotbal, tenis de masă, biliard și minigolf.

Aeroportul Burgas este la 25 km.

Localizare