Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Happy Cretan Suites se află in stațiunea Agia Pelagia, la doar 1,5 km de cele 3 plaje ale sale. Oferă vedere panoramică la Golful Stavros și la Marea Cretei. Are piscină cu apă de mare și cadă cu hidromasaj si oferă unităti de cazare cu WiFi gratuit, decorate cu gust.

Toate unitățile de la Happy Cretan sunt decorate modern si oferă balcon privat cu vedere la Marea Cretei, aer condiționat și elemente de arhitectură tradițională locală. Fiecare are TV cu ecran plat și canale prin satelit, minifrigider și fierbător electric. Baia privată include uscător de păr, articole de toaletă gratuite si oglindă cosmetică. Unele unități de cazare sunt construite din piatră și au tavan inclinat, iar unele oferă cadă cu hidromasaj interioară sau in aer liber.

Bufetul de mic dejun tradițional include dulciuri de casă si este disponibil zilnic. Restaurantul de langă piscină oferă preparate cretane si grecești. Barul cu cocteiluri de langă piscină oferă băuturi răcoritoare si mese ușoare.

Oaspeții se pot relaxa in cada cu hidromasaj in aer liber sau pe șezlongurile de langă piscină și pot admira vederea panoramică la Marea Cretei. Oferă centru de fitness cu vedere la mare, precum și tratamente de masaj, la cerere. WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis si portul din Heraklion se află la 22 km de Happy Cretan. Muzeul El Greco este situat la 8 km, iar situl arheologic Cnossos se află la 27 km. Chiar in fața proprietății este o stație de autobuz. Există parcare gratuită.

Harta