Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiHotelul se afla la 30 m de plaja, 500 m de centrul orasului Mahmutlar, la 9 km de orasul Alanya si la 139 km de aeroportul din Antalya.Hotelul dispune de 103 camere Standard .
Standard Room: ofera balcon cu vedere la munte, mare sau gradina si piscina, aer conditionat, TV, telefon, radio, seif (contracost), podele din ceramica, baie cu cabina de dus, uscator de par.
Nota: Intrucat hotelul nu are tarife diferentiate pentru camerele cu vedere la munte, mare sau piscina si gradina, nu putem garanta aceasta facilitate. Camerele se distribuie la receptie, in ziua sosirii, in functie de disponibilitate.Hotelul ofera un restaurant cu terasa.
All Inclusive.Hotelul este inconjurat de o gradina de 10.000 mp si ofera un TV lounge, 2 lifturi, zona de joaca pentru copii.Hotelul se afla la 30 m de propria sectiune privata de plaja cu sezlong-uri si umbrelute (la care se face accesul printr-un tunel, din gradina) si ofera o piscina exterioara, piscina pentru copii cu jacuzzi, sezlong-uri si umbrelute la piscina.Hotelul dispune de baie turceasca (contracost), sauna (contracost), teren de mega sah, in gradina, tenis de masa, animatie (pe timpul zilei si seara), sporturi nautice la plaja (contracost).

Localizare

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Oferta Speciala
LONG BEACH HARMONY HOTEL

LONG BEACH HARMONY HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 183.5 /pers

48 % Oferta Speciala
KAILA KRIZANTEM HOTEL

KAILA KRIZANTEM HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 73.5 /pers

44 % Oferta Speciala
KAILA BEACH HOTEL

KAILA BEACH HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 90.5 /pers

print-footer