Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest hotel, ideal pentru cei cărora le place viața de noapte, se află în centrul localității Hersonissos, pe o stradă principală, la doar 10 m de plaja cu nisip.

Dotări

Cele 162 de camere sunt împărțite pe 4 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. La recepția din zona de primire personalul care vorbește engleză și germană vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Hotelul oferă o cameră de bagaje. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cine călătorește cu automobilul propriu, îl poate parca în funcție de disponibilitate în parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Balconul sau terasa sunt incluse în dotările standard ale majorității camerelor. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Contra cost, clienții pot să-și depoziteze lucrurile de valoare într-un seif. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina promite o baie plăcută și lipsită de griji (gratuit). Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un lobby bar. Clienții iau mesele în atmosfera plăcută a restaurantului (nefumători și bufet). Se oferă spre rezervare demipensiune.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Harta