Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere Giourgioupolis Resort : Resortul se bucura de o priveliste impresionanta spre Muntii Lefka Ori si Marea Egee, dispune de numeroase facilitati pentru copii, este o alegere buna pentru familii.


Localizare Giourgioupolis Resort: la aproximativ 300 m de plaja, la 3 km de satul Georgiopolis si la 18 km de Rethymno.


Plaja: cu nisip, la aproximativ 300 m de hotel. Sezlongurile si umbrelele pe plaja se platesc (aprox 6 EUR/set/zi; setul include 2 sezlonguri si o umbrela).


Dotari camere: Giourgioupolis Resort dispune de camere de diferite tipuri: camera dubla standard (20 mp), camere family (30 mp) si maisonette (35 mp), amenajate modern si cu bun gust. Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, frigider, televizor LCD cu programe prin satelit, internet Wi-Fi (gratuit), telefon, uscator de par, papuci si halate de baie, seif (contra cost aprox 3 EUR/zi pentru rezervarile cu demipensiune si gratuit pentru rezervarile cu all inclusive), balcon/terasa.


Facilitati Giourgioupolis Resort: Restaurant bufet cu preparate internationale si locale, show cooking, 2 piscine exterioare, teren de tenis, sala de fitness, internet Wi-Fi gratuit in tot hotelul, loc de joaca pentru copii, mini club, programe de animatie, aquapark cu tobogane, centru spa,  teren de tenis, volei pe plaja.


Clasificarea agentiei: 4* superior

Web site: www.georgioupolis-resort.com


Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri


Harta