Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiAceastă proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Gaia Village se află in apropierea satului Tigaki și pune la dispoziție o piscină și un restaurant. Proprietatea oferă spații de cazare cu aer condiționat și vedere la grădină. Facilitățile includ un centru de fitness și un loc de joacă pentru copii. Plaja Tigaki se află la 300 de metri.

Toate camerele decorate cu gust de la Gaia se deschid spre un balcon. Fiecare are TV cu canale prin satelit și uscător de păr. De asemenea, unele oferă vedere la piscină sau la mare.

Proprietatea servește zilnic un mic dejun continental. Oaspeții pot savura băuturi răcoritoare și preparate ușoare la snack bar, in timp ce la restaurant pot incerca mese tip bufet.

De asemenea, proprietatea pune la dispoziție un centru de fitness, iar oaspeții mai tineri se pot distra la locul de joacă pentru copii. Alte activități includ biliard și tenis de masă.

Orașul și portul insulei Kos se află la aproximativ 11 km. Renumita Plajă Mastichari este la 12 km, iar Aeroportul Internațional Hippocrates se găsește la 16 km. Stațiunea turistică Kardamaina este la 20 km. Se oferă parcare privată gratuită.

Localizare