Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiHotelul este situat pe plaja, langa centrul orasului la 5 km de Kusadasi, 65 km de Aeroportul Izmir si la 175 de km de aeroportul din Bodrum. 

Hotelul are o capacitate totala de 335 camere, iar 3 camere sunt pentru persoanele cu dezabilitati.

Promo room: sunt echipate ca si camerele standard (1 pat dublu sau 2 paturi single, aer conditionat centralizat, telefon direct, conexiune la internet (cu plata aproximativ 3 euro/ora sau 35 euro/saptamana ), seif (gratuit), TV satelit, baie cu cada, uscator de par, mocheta, minibar (cu plata)) dar sunt amplasate la parter (sau in zone mai defavorabile ale hotelului), sau/si au suprafete mai mici sau/si nu au balcon

Camera standard ( 29 m²) - 1 pat dublu sau 2 paturi single, aer conditionat centralizat, telefon direct, conexiune la internet (cu plata aproximativ 3 euro/ora sau 35 euro/saptamana ), seif (gratuit), TV satelit, baie cu cada, uscator de par, mocheta, minibar (cu plata),ceai, cafea, balcon. Capacitate de max 3 adulti.

All inclusive

 Fara plata: seif in camere, parcare, sauna, baie turceasca, sali de conferinte, biblioteca.Cu plata: room service, internet WI-FI in hotel si in camere, telefon, fax, spalatorie si curatatorie, uscatorie, baby-sitter, servicii medicale, masaj, jacuzzi, coafor, salon de infrumusetare, disco, magazine.

Plaja: Hotelul are plaja privata cu o lungime de 150 m, blue flag. Sezlongurile, umbrelele si saltelele sunt gratuite pe plaja si la piscina. Pe plaja se afla 4 cabanute private cu minibar, ventilator si majordom.
Piscine: 2 piscine exterioare (650 si  respectiv 332 mp), 1 piscina pentru copii (7 m²), 1 piscina interioara si incalzita cu sectiune pentru copii (342 mp).
 

 

Fara plata: programe de animatie, jocuri la piscine, gimnastica, darts, volei de plaja, tenis, sauna, baie turceasca, fitness, surf cu licenta, miniclub (4-11 ani), junior club, tenis de masa, loc de joaca pentru copii, mini disco.

Cu plata: disco, sala de jocuri, nocturna la tenis, sporturi de apa, scoala de scufundari, billiard, disco, masaj.

 

 

Localizare

 
print-footer