Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiAceastă proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Exotica Hotel & Spa by Zante Plaza se află in Kalamaki, la 600 de metri de plaja Kalamaki, și oferă cazare cu restaurant, parcare privată gratuită, o piscină sezonieră in aer liber și un bar. Acest hotel de 4 stele pune la dispoziție acces gratuit la internet WiFi, grădină și terasă. De asemenea, există o recepție cu program non-stop și un lounge comun, iar oaspeții beneficiază de servicii de schimb valutar.

Camerele hotelului au aer condiționat, birou, baie privată, TV cu ecran plat, lenjerie de pat, prosoape și balcon cu vedere la grădină. De asemenea, camerele includ seif.

Exotica Hotel & Spa by Zante Plaza servește un mic dejun continental sau tip bufet.

La cazare puteți să jucați darts și să folosiți serviciul de inchirieri auto.

In plus, puteți să jucați biliard și tenis de masă, să cantați karaoke și să utilizați centrul de afaceri.

Printre punctele de interes populare din apropiere de Exotica Hotel & Spa by Zante Plaza se numără plaja Crystal, plaja Vrontonero și Caretta Fun Park Center. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dionysios Solomos Zakynthos, situat la 3,5 km de hotel, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Localizare