Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiHotelul se afla pe plaja, la 3 km de centrul orasului Marmaris si 5 km de lcmeler.

Hotelul este format din 3 cladiri si un total de 193 camere

Camerele Standard Room Land View: au aproximativ 21 m2 cu o capacitate maxima de cazare de 2 adulti plus 1 copil, fiind dotate cu aer conditionat centralizat, paturi twin, telefon, baie, uscator de par, canapea, seif, minibar (cu plata, cu exceptia a 2 sticle de apa zilnic), TV satelit si balcon cu vedere la gradina sau imprejurimi.

Camerele Standard Room Sea View : au aproximativ 21 m2 cu o capacitate maxima de cazare de 2 adulti plus 1 copil, fiind dotate cu aer conditionat centralizat, paturi twin, telefon, baie, uscator de par, canapea, seif, minibar (cu plata, cu exceptia a 2 sticle de apa zilnic), TV satelit si balcon cu vedere la mare.

Camerele Family Land View : Camere cu vedere la gradina sau imprejurimi, fara usa de conexiune, de aproximativ 30 m2 cu o capacitate maxima de cazare de 3 adulti plus 2 copii, fiind dotate cu balcon, paturi twin plus un single, canapea, aer conditionat centralizat, baie, uscator de par, TV satelit, telefon, minibar (cu plata, cu exceptia a 2 sticle de apa zilnic), seif.

All Inclusive

Fara plata: baie turceasca, baie de aburi, sauna, jakuzzi, miniclub pentru copii intre 4 si 12 ani, loc de joaca pentru copii, centru fitness.

Cu plata: masaj, baby sitter, coafor, doctor, rent a car, magazine, internet, jocuri pe calculator.

Hotelul are 2 piscine exterioare si o piscina pentru copii. Sezlongurile, prosoapele, umbrelele si saltelele sunt fara plata.

Plaja este de nisip; hotelul dispune si de ponton.

Fara plata: tenis de masa, dart, water polo, biliard, masa de fotbal, animatie pentru adulti si copii.

Cu plata: ski pe apa, wakeboard, banana, ringo, jet ski, speed boat, parasailing, scoala de scufundari, rafting, mountain bike.

 

 

Localizare

 
print-footer