Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Hotelul  a fost deschis in anul 2015 si are in total 386 de camere, repartizate pe 8 etaje.

Localizare: Hotelul este localizat la 9 km distanta de orasul Side si la aproximativ 55 km de aeroportul din Antalya.

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: aer conditionat, TV LCD, minibar (umplut zilnic cu apa plata si apa minerala), seif, telefon, internet wi-fi, baie cu cabina de dus, parchet.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 4 restaurante a la carte, baruri, magazine, club, 6 piscine exterioare, aqua park cu 10 tobogane, aqua park pentru copii cu 6 tobogane, piscina interioara, centru wellness, program de animatie, teren de tenis, darts, tenis de masa, centru fitness, sauna, hammam, mini club, piscina pentru copii.
Servicii cu plata: toate bauturile de import, bauturile servite dupa ora 24:00 si cele servite in Clubul de noapte, fresh-urile din fructe, room service, seif, telefon, doctor, curatatorie, echipament pentru tenis, sporturi acvatice, masaj si alte tratamente de intretinere.

Plaja: Hotelul se afla la 700 m distanta si ofera serviciu de shuttle bus gratuit pana la plaja cu nisip. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite.

Pagina web: www.dreamworldaqua.com

Alte informatii: in restaurante tinuta este obligatorie; accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari (o singura data pentru un sejur de minim 7 nopti); in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; animalele de companie nu sunt permise; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

25 % Oferta Speciala
ROYAL TAJ MAHAL  HOTEL

ROYAL TAJ MAHAL HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 337.5 /pers

9 % Oferta Speciala
ROYAL DRAGON HOTEL

ROYAL DRAGON HOTEL

Side, Antalya, Turcia

de la 426 /pers

44 % Oferta Speciala
ROYAL ALHAMBRA PALACE

ROYAL ALHAMBRA PALACE

Side, Antalya, Turcia

de la 357.5 /pers