Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiSituat in centru statiunii Venus, laaproximativ 100m de plaja, Dana Holiday Club 4* surprinde inca de la intrareprin spatiile largi, aleile pline de verdeata si arhitectura cu specificmediteranean.

Gradina cu o suprafata de peste 11.000 mp ascunde doua pavilioanecu regim de inaltime redus unde se regasesc 150 camere cu balcon, recentmodernizate, mobilate si decorate modern. Cele 142 camere duble, 4 camerefamily si 2 apartamente cu living si dormitor ofera confort ridicat si linisteintr-un ambient prielnic pentru relaxare. Toate camerele sunt dotate cu TV LED,minibar, aer conditionat, balcon, internet wi-fi, grup sanitar individual,uscator de par.
Designul modern al complexului este intregit deo piscina de mari dimensiuni dar si de locuri de joaca pentru cei mici,restaurant, baruri, sala de conferinte si parcare.

Dotari/Capacitate camere:
Camereleduble 4* aupat matrimonial, televizor, internet, aer conditionat si racitor.
Capacitatemaxima: 2adulti + 1 copil (0 - 5,99 ani) si 1 copil (6 - 13,99ani). In aceasta camera se poate pune pat suplimentar
Familyroom 4*- aupat matrimonial, canapea extensibila, televizor, internet, aer conditionat si racitor.
Capacitate maxima: 3 adulti + 1 copil max 5 ani sau 2adulti + 2 copii max 18 ani
Apartamentele cu living si dormitor 4* aupaturi matrimoniale, canapea extensibila, televizor, internet,aer conditionat, seif si racitor
Capacitatemaxima: 2adulti + 3 copii (0-13.99 ani), 3 adulti + 2 copii (0-13.99 ani), 4 adulti + 1 copil (0-13.99 ani)

Localizare